Auton lasien tummennus hinta - Kilpailuta auton lasien tummennus!

Auton lasien tummennus kannattaa kilpailuttaa. Valitse tarjouksista paras auton lasien tummennus hinta!

auton lasien tummenus

Auton lasien tummennus: Parhaat vaihtoehdot ja vinkit

Auton lasien tummennus on yhä suositumpi lisävaruste, joka tarjoaa monia etuja autoilijoille. Tummennetut ikkunat eivät vain paranna auton ulkonäköä, vaan ne myös suojaa matkustajia auringon haitallisilta ultraviolettisäteiltä ja lisäävät yksityisyyttä ajoneuvossa.

Prosessi auton lasien tummennuksesta koostuu ohuen kalvon asentamisesta auton ikkunoihin. Tämä kalvo vähentää auringonvalon määrää, joka pääsee auton sisälle, ja auttaa säilyttämään sisätilojen viileämpänä kesäkuukausina. Lisäksi tummennetut lasit voivat tarjota turvallisuutta rikkomisen yhteydessä, sillä ne tekevät ikkunoista vahvempia ja vähentävät murtumisesta aiheutuvia vahinkoja.

Ennen lasien tummennuksen hankkimista on tärkeää selvittää paikalliset lait ja määräykset, koska niissä voi olla eroja eri alueilla. Muista myös valita laadukas materiaali ja ammattilainen asiantuntija asentamaan tummennuskalvon, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja kestävyyden.

Auton lasien tummennus – Mitä se tarkoittaa?

Auton lasien tummennus tarkoittaa sitä, että autosi ikkunalaseihin kiinnitetään tummennuskalvo, joka vähentää auringonvalon ja lämpöenergian pääsyn auton sisälle. Tämä auttaa sinua säilyttämään autosi sisätilojen viihtyisyyden ja yksityisyyden.

Tummennuskalvoja on saatavilla eri väreissä ja tummuusasteissa, joten voit valita itsellesi ja autollesi sopivimman vaihtoehdon. Useimmiten tummennuskalvojen asennus tehdään ammattilaisen toimesta, sillä asennus vaatii tarkkuutta ja erityisiä työkaluja.

Auton lasien tummennus tuo monia etuja:

 • Yksityisyys: Auton lasien tummennus lisää yksityisyyttäsi, sillä ulkopuoliset eivät voi helposti nähdä sisälle auton ikkunoista.
 • Ultraviolettisäteilyn suodatus: Tummennuskalvot suodattavat jopa 99 % UV-säteilyä, mikä auttaa suojaamaan ihoasi ja autosi sisustaa.
 • Lämmönsäätely: Kalvot estävät osan auringon lämmöstä pääsemästä auton sisälle, mikä auttaa pitämään auton viileämpänä kuumina päivinä.
 • Turvallisuus: Mikäli sattuisi onnettomuus, tummennuskalvon ansiosta lasin sirpaleet eivät helposti leviä ympäriinsä, antaen lisäturvaa matkustajille.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että lasien tummennuksella on rajoituksia koskien etuikkunan ja etusivuikkunoiden tummuusasteita. Tummennusasteet on määritelty laissa, jotta ne eivät haittaisi näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä.

Kun valitset auton lasien tummennustapaa, kannattaa harkita ammattilaisen apua ja varmistaa, että tummennus tehdään laillisesti, tyylillä ja turvallisesti.

Laadukkaat tummennuskalvot

Auton lasien tummennus voi muuttaa autosi ulkonäköä ja lisätä käyttömukavuutta. Laadukkaat tummennuskalvot ovat avain onnistuneeseen lasien tummennukseen. Valikoimasta löytyy useita eri sävyjä ja vahvuuksia, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan kalvon.

Kun valitset tummennuskalvoja, kiinnitä huomiota niiden laatuun ja valmistajan takuuseen. Hyvälaatuiset kalvot ovat kestäviä ja niiden asennus on helppoa. Lisäksi ne eivät haalistu tai kupli ajan myötä. Useimmat valmistajat tarjoavat takuun kalvoilleen, mikä antaa sinulle mielenrauhaa ostoksen jälkeen.

Asennusprosessi on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneessa auton lasien tummennuksessa. Varmista, että asentaja on kokenut ja ammattitaitoinen, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kiinnitä myös huomiota huolelliseen puhdistukseen ja valmisteluun ennen kalvojen asentamista, jotta lopputulos on siisti ja kestävä.

Muista ottaa huomioon ajoneuvosi käyttötarkoitus ja yksilölliset tarpeesi valitessasi tummennuskalvoa. Esimerkiksi, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä, saatat haluta harkita tummempaa kalvoa estämään auringonvalon häikäisyä. Toisaalta, jos haluat parantaa näkyvyyttä yöllä, valitse maltillisempi sävy, joka ei rajoita näkymää ulos tuulilasista.

Kaiken kaikkiaan, laadukkaat tummennuskalvot auttavat parantamaan auton ulkonäköä ja ajomukavuutta. Muista kiinnittää huomiota kalvojen laatuun, valikoimaan ja takuuehtoihin saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Lasien tummennuksen hyödyt

Lasien tummennuksella on monia hyötyjä auton omistajille. Ensinnäkin, se tarjoaa erinomaisen aurinkosuojan. Tummennetut lasit heijastavat ja hajottavat auringonvaloa, mikä auttaa vähentämään uv-säteilyä. Tämä suojaa matkustajia ja sisustusta auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Lisäksi tummennetut lasit auttavat sisätilojen suojaamisessa. Ne vähentävät auringon heijastumista ja lämpöä, mikä auttaa pitämään auton sisätilat viileämpinä kesän kuumimpina päivinä. Näin ilmastointilaitteelle kohdistuvaa rasitetta pienenee ja auton energiankulutus saattaa laskea pidemmällä aikavälillä.

Toinen hyöty on parantunut auton ulkonäkö. Tummennetut lasit lisäävät tyylikkyyttä ja antavat ajoneuvolle ylellisemmän ilmeen. Samalla ne voivat myös tarjota lisää yksityisyyttä, koska ohikulkijat eivät näe yhtä helposti auton sisälle.

Lopuksi tummennusmateriaalit voivat auttaa estämään lasien ryppyjä. Tämä johtuu siitä, että tummennuskalvot vahvistavat ikkunalasia ja tekevät niistä kestävämpiä erilaisia vaurioita vastaan.

Kaiken kaikkiaan lasien tummennus tarjoaa monia etuja, jotka parantavat auton omistajien mukavuutta ja auton käyttökokemusta.

Tummennuspalvelu

Kun haluat parantaa autosi ulkonäköä ja suojata sen sisätiloja auringonvalolta, auton lasien tummennus on erinomainen ratkaisu. Tummennuspalvelu tarjoaa monia etuja, kuten yksityisyyden lisäämisen ja auton sisätilojen lämpötilan hallinnan. Tässä osiossa käsitellään, mitä voit odottaa lasien tummennuspalvelulta ja miten se voi hyödyttää sinua.

Ensinnäkin, ammattitaitoinen tummennuspalvelu tarjoaa sinulle laadukasta työtä ja materiaaleja. He käyttävät korkealaatuista tummennuskalvoa, joka on kestävää ja pitkäikäistä. Tämä takaa, että autosi lasien ulkonäkö pysyy hyvänä pitkään.

Tummennusprosessi on helppo ja vaivaton asiakkaalle. Kun olet valinnut sopivan tummennusasteen, ammattilaiset hoitavat työn nopeasti ja tehokkaasti. He puhdistavat lasit perusteellisesti ennen kalvon asennusta ja varmistavat, että tummennettu lopputulos on siisti ja virheetön.

Asiakaspalvelu on avainasemassa hyvässä tummennuspalvelussa. Heidän tehtävänsä on auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi ja budjettiisi. He opastavat sinua erilaisten tummennusvaihtoehtojen välillä ja auttavat ymmärtämään niiden hyötyjä ja rajoituksia.

Auton lasien tummennus voi myös tarjota lisäturvallisuutta. Tummennus vähentää näkyvyyttä auton sisälle, mikä voi auttaa estämään varkauksia. Lisäksi, jos lasi sattuisi rikkoutumaan onnettomuudessa, tummennuskalvo voi estää lasinsirujen lentämisen ja lisätä lasin kestävyyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että laadukas lasien tummennuspalvelu tarjoaa monia etuja auton ulkonäön, mukavuuden ja turvallisuuden kannalta. Hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen asennus varmistavat, että saat parhaan mahdollisen tuloksen lasien tummennuksesta.

Auton lasien asennus

Auton lasien asennus on tärkeä osa auton ylläpitoa ja huoltoa. Oikeaoppinen asennus takaa paremman näkyvyyden, turvallisuuden ja viihtyisyyden ajaessasi. Seuraavassa käydään läpi keskeisiä kohtia liittyen auton lasien asennukseen.

Aloita hankkimalla laadukkaita auton laseja luotettavalta toimittajalta. Tämä takaa, että lasit kestävät aikaa ja niiden ominaisuudet säilyvät. Valitse lasit, jotka sopivat juuri sinun automallillesi, jotta ne asettuvat oikein paikoilleen.

Ennen asennusta varmista, että lasit ovat puhtaat ja niissä ei ole naarmuja tai säröjä. Älä kosketa lasin sisäpintaa, sillä jäljet voivat jäädä näkyviin myöhemmin.

Asennuksen alussa suojele auton sisätilat, kuten istuimet ja kojelauta, muovilla tai muulla peitolla. Varmista myös, että työvälineet ovat käsillä ja valmiina käyttöön. Tähän sisältyy esimerkiksi lasiliima, työkalut sekä apuvälineet oikeaan asentoon saamiseksi.

Nyt voit aloittaa varsinainen asennus. Asenna lasi oikeaan paikkaan, kunnes se istuu tukevasti karmeissaan. Tarkista vielä kerran, että lasi on oikein suunnattu ja tasaisesti paikallaan. Käytä lasiliimaa saumojen tiivistämiseen, jotta kosteus ja lika eivät pääse tunkeutumaan väliin. Liiman kuivumisen jälkeen auton lasit ovat valmiit käyttöön.

Auton lasien asennus on siis melko yksinkertainen prosessi, kunhan huolehdit oikeista työvälineistä, laadukkaasta lasista ja oikeaoppisesta asennuksesta. Näin varmistat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen niin itsellesi kuin matkustajillesikin.

Autospesifiset tummennukset

Auton lasien tummennus on tärkeä harkinta monille autoilijoille. Erityisesti Audi A5 ja Tesla omistajille on tarjolla laaja valikoima autospesifisiä tummennuksia.

Tummennuskalvot voivat suojata sekä sinua että autosi sisätiloja auringon haitallisilta säteiltä. Ne myös parantavat auton yksityisyyttä, estäen uteliaat katseet.

Audi A5 kohdalla, tummennus voi olla erityisen hyödyllinen, sillä sen suuret ikkunapinnat voivat päästää enemmän auringonvaloa sisään. Voit valita tummennuksen voimakkuuden, esimerkiksi 30%, 50% tai 70% tummennusasteella, riippuen omista tarpeistasi ja makuistasi.

Tesla on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan, ja niin lasien tummennuskin on jotain, johon kannattaa panostaa. Tesla Model S, Model X ja Model 3 tarjoavat erinomaisen alustan tummennusprojektille.

Muista, että tummennettujen lasien asennuksessa tulee noudattaa paikallista lainsäädäntöä, etenkin tummennuksen voimakkuuden suhteen. Tarkista paikalliset säännöt ja määräykset ennen kuin aloitat tämän prosessin.

Joitakin yleisiä tummennusvaihtoehtojen etuja:

 • Vähentää auringon haitallisten UV-säteiden vaikutuksia
 • Lisää yksityisyyttä auton sisätiloissa
 • Vähentää auton sisälämpötilan nousua aurinkoisina päivinä
 • Parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta

Otathan huomioon, että tummennettujen lasien hoito vaatii erityistä huolellisuutta. Älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai työkaluja, jotta kalvo ei vahingoitu.

Lain vaatimukset ja tummennusasteet

Lain mukaan Suomessa auton lasien tummennus on sallittua tiettyyn rajaan asti. Tarkista paikallisten viranomaisten säädöksistä ja määräyksistä. Sinun tulee huomioida seuraavat tummennusasteet ja vaatimukset:

 • Tuulilasi: Tummennusaste ei saa ylittää 30%, mikä tarkoittaa, että lasin on päästettävä läpi vähintään 70% valon määrästä.
 • Etusivulasit: Nämä lasit on sallittua tummentaa, mutta tummennusasteen on oltava huomattavasti matalampi kuin muiden lasien. Yleinen sääntö on, että etusivulasien tummennus ei saa ylittää 20–25%.
 • Takasivulasit ja takalasi: Näiden lasien tummennusaste on vähemmän rajoitettu, ja voit yleensä tummentaa ne jopa 70–80% asti.

Kun valitset tummennusmateriaalia, pidä mielessä, että tummennuskalvojen laatu ja kestävyys vaihtelevat. Korkealaatuisia kalvoja tulisi suosia, sillä ne ovat yleensä pidempään kestäviä ja tarjoavat paremman suojan.

Muista, että eri kuntien poliisivoimat voivat määritellä eri vaatimukset lasien tummennusasteille. Tarkista aina paikalliset määräykset varmistaaksesi, että autosi on laillinen alueella, jossa liikut.

Lopuksi, on tärkeää muistaa, että liian tummennetut lasit voivat vaikuttaa ajoturvallisuuteen heikentämällä näkyvyyttä. Älä tummenna laseja liikaa, jotta vältyt onnettomuuksilta ja vaaratilanteilta liikenteessä.

Ikkunoiden tummennus ja takalasi

Ikkunoiden tummennus on menetelmä, jolla voit parantaa autosi ulkonäköä ja toiminnallisuutta. Se tarjoaa monia etuja, kuten yksityisyyden suojan, auringonsuojan, paremman turvallisuuden ja energiatehokkuuden. Tässä osiossa käsitellään ikkunoiden tummennusta ja takalasin roolia tässä prosessissa.

Kun puhutaan ikkunoiden tummennuksesta, yleensä tarkoitetaan auton sivuikkunoiden ja takalasin tummennuskalvon asentamista. Tummennuskalvot on valmistettu erikoisista aineista, kuten metallista ja / tai polyesteristä. Ne kiinnitetään ikkunapintaan ja heijastavat ja absorboivat auringonvalon ultraviolettisäteitä ja lämpöä.

Ikkunoiden tummennuksen edut voivat olla erittäin hyödyllisiä auton omistajille. Ensinnäkin, se auttaa suojaamaan sinua häikäisyltä ja tarjoaa paremman näkyvyyden ajaessasi. Toiseksi, se vähentää sisätilojen lämmön kertymistä kesäkuukausina, mikä säästää energiaa ja ilmastointilaitteen kulutusta. Kolmanneksi, se estää myös auton sisustuksen haalistumista ja kellastumista auringonvalon vaurioittavien vaikutusten vuoksi.

Auton takalasin tummennus on erityisen tärkeää yksityisyyden kannalta. Takalasin kautta näkyvät auton sisätilat saavat sinut tuntemaan olon epämukavaksi tai altistuneeksi. Tummennetut takalasit hidastavat potentiaalisten varkaiden näkyvyyttä ja lisäävät tavaroiden turvallisuutta.

Tummennusta voidaan tehdä eri tummennusasteilla, joten voit valita sopivan tummuudenasteen tarpeidesi mukaan. Hyvä sääntö on kuitenkin noudattaa paikallisia lakeja ja säädöksiä, sillä jotkin alueet ovat tiukempia ikkunoiden tummennussääntöjen suhteen.

Muista, että ammattimainen ikkunoiden tummennus sekä sivulasien että takalasin osalta voi parantaa autosi ulkoasua, suojella sisustusta ja tehdä ajamatkasta miellyttävämmän. Kääntykää aina alan ammattilaisten puoleen parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja varmistaaksesi, että lopputulos on laadukas ja kestävä.

Yhteenveto

Auton lasien tummennus on prosessi, jossa auton ikkunoiden läpinäkyvyyttä vähennetään tummennuskalvolla. Tämä auttaa parantamaan yksityisyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta ajoneuvossa.

Ennen kuin päätät tummennuttaa autosi lasit, on tärkeää tutustua laillisiin määräyksiin koskien lasien tummennusasteita. Suomessa on erilliset säännöt etu- ja takaikkunoiden tummennusasteille.

Auton lasien tummennukset voidaan tehdä erilaisilla kalvotyypeillä. Valittavan kalvon on täytettävä Suomen liikenneturvallisuusmääräykset. Valinnassa kannattaa huomioida myös kalvon valmistajan laatu ja takuu.

Tummennuskalvon asennus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi, sillä taitava asennus varmistaa parhaimman lopputuloksen. Ammattilaisella on oikeat välineet ja osaaminen saada lasien tummennus näyttämään siistiltä ja kestävältä.