Vanteet netistä halvalla

Tilaa vanteet netistä edullisesti ja nopeasti alla olevista palveluista. Löydä autoosi alumiinivanteet tai peltivanteet parhaalla hinnalla.

vanteet netistä
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 2 - 10 arkipäivää 14 päivää
Skruvat.fi hintatakuu takaa että saat renkaita ja vanteita tunnetuilta valmistajilta samaan hintaan kuin muualta!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 3 - 5 työpäivää 30 päivää
Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset, edulliset hinnat ja ammattitaitosta asiakaspalvelua.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei Tuotekohtainen 14 päivää
Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa nopeat toimitukset kotiin tai asennusliikkeelle. Säästä jopa 40% tavallisen rengasliikkeen hinnoista!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Vanteet

Vanteet ovat tärkeä osa autosi ulkonäköä ja suorituskykyä. On monia eri merkkejä ja malleja, joista valita, kuten BM, ATS, Barzetta, Continental, Nokian, Pirelli ja Bridgestone. Kun valitset vanteita, muista ottaa huomioon myös rengaskoko ja 5×120 pulttijako. Tarkastelemalla eri valmistajien tarjontaa voit löytää juuri sinun autoosi sopivat vanteet. Continental ja Nokian ovat tunnettuja laadukkaista talvirenkaistaan, kun taas Pirelli ja Bridgestone ovat erinomaisia vaihtoehtoja kesärenkaisiin. Oikeanlaiset vanteet parantavat auton ajettavuutta, turvallisuutta ja ulkonäköä. On tärkeää valita oikeanlainen materiaali, esimerkiksi kevytmetallivanteet tai teräsvanteet. Kevytmetallivanteet ovat usein kevyempiä, mikä voi parantaa polttoainetehokkuutta ja auton käsittelyä. Teräsvanteet ovat kuitenkin kestävämpiä ja voivat kestää paremmin kovia iskuja ja lommoja. Vanteiden ostaminen voi olla haastavaa, mutta vertailemalla eri rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla voit löytää parhaat tarjoukset ja sopivimmat vanteet sinulle.

Vanteet netistä

Vanteiden ostaminen netistä on nykyään yhä suositumpaa ja kätevämpää. Verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman vanteita eri hintaluokissa ja useimmiten kilpailukykyisillä hinnoilla. Eri maksutavat, kuten Klarna ja Paytrail, tekevät ostokokemuksesta turvallisen ja vaivattoman. Sinun kannattaa vertailla eri rengaskauppoja löytääksesi parhaat tarjoukset. Voit hyödyntää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua ja selata eri kauppojen tarjontaa yhdellä sivustolla. Vertailun avulla voit löytää juuri ne vanteet, mitkä soveltuvat sinulle parhaiten. Muista ottaa huomioon euroa kohden saatava hinta-laatusuhde. On tärkeää miettiä, kuinka paljon haluat panostaa vanteisiisi ja kuinka paljon laatua ja tyylikkyyttä odotat saavasi vastineeksi. Älä hätiköi päätöksentekoa, vaan tarkastele rauhassa eri vaihtoehtoja – tämä säästää pitkällä aikavälillä rahaa ja vaivaa. Erilaisia vanteita on tarjolla useissa verkkokaupoissa, joten älä epäröi tutustua eri sivustoihin. On myös hyvä muistaa, että saatat löytää alennuksia ja tarjouksia, jotka voivat auttaa sinua säästämään vielä enemmän rahaa.

Vanteiden toimitus kotiin

Vanteiden toimitus on helppoa ja vaivatonta. Toimitus kattaa koko Suomen alueen ja sinun tarvitsee vain valita sopiva toimitusaika. Usein renkaiden toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää tilauksesta. Tarkista aina toimitusehdot ostotapahtuman yhteydessä. Kun tilaat vanteet, ne lähetetään keskitetystä varastosta, joka takaa nopean ja tehokkaan toimituksen. Eri rengaskauppojen toimitusehdot saattavat vaihdella, joten suosittelemme vertailemaan eri rengaskaupat Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla. Vertailu voi auttaa löytämään parhaan mahdollisen toimituksen juuri sinun tarpeisiisi. Tilauksen yhteydessä voit valita näistä vaihtoehdoista:

  • Standardi toimitus: Toimitus suoraan kotiisi tai valitsemaasi osoitteeseen.
  • Nouto tietystä pisteestä: Voit noutaa vanteet esimerkiksi lähimmästä Postin tai Matkahuollon toimipisteestä.

Muista, että on tärkeää tarkistaa vanteiden kunto heti toimituksen saapuessa. Jos havaitset vaurioita tai puutteita, ota välittömästi yhteyttä myyjään.

Vanteiden saatavuus

Vanteiden saatavuus voi vaihdella eri rengaskaupoissa ja valmistajien kesken. On tärkeää, että vertailet eri rengaskauppojen tarjontaa löytääksesi juuri sinulle sopivat vanteet. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa sinua tässä tehtävässä tarjoamalla kattavan katsauksen eri kauppojen valikoimiin ja hintoihin. Tässä muutamia seikkoja, jotka voivat vaikuttaa vanteiden saatavuuteen:

  • Valmistajan: Eri valmistajat tarjoavat erilaisia vanteita, joten joissakin tapauksissa saatavuus riippuu valitsemastasi merkistä.
  • Mallin: Vanteita on saatavilla monenlaisissa malleissa ja tyyleissä, joten saatavuus voi vaihdella mallin mukaan.
  • Koon ja vanteiden leveyden: Vanteiden koko ja leveys voivat vaikuttaa saatavuuteen, sillä joitakin kokoja saattaa olla rajoitetusti varastossa.
  • Sesonkiluonteisuus: Talvi- ja kesävanteiden saatavuus voi vaihdella sesonkien mukaan.

Eri rengaskaupat voivat tarjota vanteita erilaisin hinnoin, toimitusajoilla ja takuuehdoin. Vertaamalla saatavuutta ja hintoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, voit löytää parhaat tarjoukset ja säästää aikaa sekä rahaa. On tärkeää tehdä vertailu huolellisesti, jotta saat parhaan mahdollisen ratkaisun omiin tarpeisiisi.

Vanteiden takuu, vaihto ja palautus

Vanteiden ostamiseen liittyy usein monia kysymyksiä ja huolenaiheita, kuten takuu, vaihto- ja palautusoikeus. On tärkeää ymmärtää nämä seikat ennen ostoksen tekemistä, jotta vältytään mahdollisilta ongelmilta tulevaisuudessa. Takuu: Useimmat rengaskaupat tarjoavat vanteille takuun, joka kattaa valmistusvirheet ja materiaaliviat. Takuuajan pituus vaihtelee kaupasta ja valmistajasta riippuen, mutta yleensä se on 1–3 vuotta. Tarkista aina takuuehdot ennen ostamista. Vaihto ja palautus: Vanteiden vaihtaminen tai palauttaminen on mahdollista, mikäli ne ovat käyttämättömät ja alkuperäisessä kunnossa. Useimmat rengaskaupat tarjoavat asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden. Tämä tarkoittaa, että sinulla on kahden viikon aikaa päättää, haluatko pitää ostamasi vanteet. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tai vaihtaa ne. Huomioithan, että palautuskustannukset saattavat jäädä sinun maksettavaksesi. Reklamaatio: Jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, on sinulla oikeus tehdä reklamaatio. Reklamaation tekemisen yhteydessä sinun tulee ottaa yhteyttä rengaskauppaan ja selvittää, miten asian voi hoitaa. Muista säilyttää kuitti ja mahdolliset muut todisteet ostoksesta, jotta reklamaatio voidaan käsitellä onnistuneesti. Vertaile eri rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaat hinnat ja ehdot. Näin voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin tietäen, että saat laadukkaat vanteet ja hyvät ehdot.

Vannekauppojen asiakaspalvelu ja tuki

Vannekauppojen asiakaspalvelu on tärkeä osa ostokokemusta. Asiakaspalvelu auttaa sinua löytämään oikeat vanteet autoosi, vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Useimmat vannekaupat tarjoavat monipuolista asiakaspalvelua, kuten sähköposti, puhelin ja posti. Sähköposti: Sähköpostitse voit lähettää kysymyksiä ja tiedusteluita vannekaupoille. Yleensä saat vastauksen muutaman päivän kuluessa. Varmista aina, että lähetät sähköpostisi oikeaan osoitteeseen, jotta se saadaan käsiteltyä mahdollisimman nopeasti. Puhelin: Puhelimitse saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi ja voit keskustella asiakaspalvelijan kanssa suoraan. Puhelinpalvelun saatavuus vaihtelee kaupasta riippuen, mutta yleensä se on avoinna arkisin ja usein myös lauantaisin. Posti: Joissakin tapauksissa voit ottaa yhteyttä vannekauppaan myös kirjallisesti postitse. Postitse lähetetyt yhteydenotot saattavat viedä enemmän aikaa käsiteltäväksi, joten suosittelemme käyttämään muita yhteydenottotapoja nopeampien vastausten saamiseksi. Vanteiden ostaminen voi olla ajoittain haastavaa, mutta oikean tuen ja tiedon avulla voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan. Vertaile eri rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.

Vanteiden asennus

Vanteiden asennus on tärkeä osa auton huoltoa ja turvallisuutta. Tässä osiossa käydään läpi erilaisia asennukseen liittyviä tekijöitä, kuten pulttijako, spacerit, soviterenkaat ja pultit. Pulttijako on yksi ensimmäisistä asioista, johon kiinnittää huomiota vanteita valittaessa. Se kertoo, montako pulttia tai mutteria vanteessa on ja miten ne ovat sijoitettu. On tärkeää tarkistaa auton rekisteriotteesta oikea pulttijako ennen ostoa. Spacerit eli välikappaleet auttavat muuttamaan vanteen etäisyyttä auton kehikosta. Ne voivat olla tarpeen, jos uudet vanteet ovat eri syvyiset kuin alkuperäiset tai jos haluat parantaa auton ulkonäköä. Spacerit vaikuttavat myös auton ajo-ominaisuuksiin. Soviterenkaat ovat tärkeitä vanteen ja navan välisessä liitoksessa. Ne varmistavat, että vanteet istuvat oikein ja auton paino jakautuu tasaisesti kaikille vanteille. Soviterenkaiden halkaisijan tulee olla yhteensopiva sekä auton että vanteen kanssa. Pulttien valinnassa on kiinnitettävä huomiota niiden koon, pituuden ja kierteen sopivuuteen auton ja vanteen kanssa. Vääränlaiset pultit voivat aiheuttaa vanteiden kiinnitysongelmia ja jopa vaurioita. Kun olet varmistanut kaikkien edellä mainittujen osien yhteensopivuuden, voit aloittaa vanteiden asennuksen. Noudata autonvalmistajan ohjeita kiristysmomenttien suhteen ja tarkista vanteiden istuvuus säännöllisesti. Muista vertailla eri rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaat tarjoukset ja sopivimmat tuotteet juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa vanteen ET-luku?

Vanteen ET-luku kertoo vanteen asennussyvyyden millimetreinä. Se on eli vanteen kiinnityspinnan ja vanteen keskikohdan välinen etäisyys. ET-luvulla on suuri merkitys ajomukavuuden kannalta, joten oikean kokoisen vanteen valinta on tärkeää.

Kuinka valita oikeankokoiset vanteet autoon?

Oikeankokoisten vanteiden valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten auton merkki, malli, vuosimalli, akseliväli ja jarrujen koko. Tärkein tapa varmistaa yhteensopivuus on tarkistaa auton oma rekisteröintitodistus, josta löydät tarvittavat vanteen mitat. Voit myös verrata eri rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaat vanteet autoosi.

Millaisissa tilanteissa kannattaa vaihtaa alumiinivanteisiin?

Alumiinivanteet ovat kevyempiä, minkä ansiosta ne vähentävät auton vierintävastusta, parantavat ajomukavuutta ja mahdollisesti säästävät polttoainekustannuksissa. Vaihtamalla alumiinivanteisiin saat usein myös paremman ulkonäön ja paremman jälleenmyyntiarvon autollesi.

Mistä löytää käytetyt renkaat ja vanteet?

Käytettyjä renkaita ja vanteita voi löytää esimerkiksi paikallisilta rengasliikkeiltä, autotarvikekaupoista, huoltoasemilta ja jopa nettikaupoista. Löydät usein laajan valikoiman käytettyjä vanteita ja renkaita, jotka ovat edullisempia ja ympäristöystävällisempiä kuin uudet.

Mikä ero on poistovanteilla ja muilla vanteilla?

Poistovanteet ovat usein uusia vanteita, joita myydään alennuksella, koska ne on otettu pois myynnistä syystä tai toisesta. Ne voivat olla poistettu mallistosta tai olla entisiä mallikappaleita. Poistovanteet ovat yleensä edullisia, mutta kuitenkin täysin käyttökelpoisia ja turvallisia vaihtoehtoja.

Merkitseekö 5×112 mitat yhteensopivia vanteita tietyn automallin kanssa?

5×112 tarkoittaa vanteen pulttijaon mittoja. Luku 5 tarkoittaa, että vanteessa on viisi pulttireikää, ja 112 on pulttireikien välisen etäisyyden millimetreissä. Tämä mitoitus voi olla yhteensopiva monien automallien kanssa, mutta muista aina tarkistaa auton rekisteröintitodistuksesta tai auton teknisestä oppaasta varmistuaksesi yhteensopivuudesta.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannevalikoima