Auton renkaat netistä

Auton renkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella alla olevista palveluista.

auton renkaat
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 2 - 10 arkipäivää 14 päivää
Skruvat.fi hintatakuu takaa että saat renkaita ja vanteita tunnetuilta valmistajilta samaan hintaan kuin muualta!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 3 - 5 työpäivää 30 päivää
Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset, edulliset hinnat ja ammattitaitosta asiakaspalvelua.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei Tuotekohtainen 14 päivää
Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa nopeat toimitukset kotiin tai asennusliikkeelle. Säästä jopa 40% tavallisen rengasliikkeen hinnoista!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Auton renkaat netistä

Auton renkaat ovat ajoneuvon tärkeä osa, joka vaikuttaa suoraan ajon turvallisuuteen ja mukavuuteen. Renkaat ovat ainoa kosketuspinta ajoneuvon ja tien välillä, joten laadukkaat renkaat ovat välttämättömiä optimaalisen suorituskyvyn ja hallittavuuden varmistamiseksi.

Erilaisia renkaita on saatavilla moniin tarkoituksiin ja eri ajoneuvojen malleihin. Auton renkaiden valinnassa on huomioitava muun muassa:

  • Ajoneuvon tyyppi (henkilöauto, pakettiauto, kuorma-auto)
  • Vuodenaika (kesärenkaat, talvirenkaat, kitkarenkaat)
  • Kulutuspinnan kuvio (esim. urasyvyys ja kuviointi)
  • Renkaan koko ja paine

Rengaskauppojen vertailu auttaa löytämään sopivat renkaat laajasta valikoimasta. Suosittelemme vertailemaan rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, joka tarjoaa kattavan yleiskatsauksen eri rengaskauppojen valikoimiin, hintoihin sekä tarjouksiin.

Renkaiden hankinnassa on hyvä pitää mielessä, että ajoneuvon valmistaja suosittelee tiettyä rengaskokoa ja -tyyppiä omalle auton mallille parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Renkaat tulisi valita ajotyylin, ajoneuvon ominaisuuksien ja käytön mukaan.

On tärkeää myös huomioida renkaiden säännöllinen huolto, joka käsittää renkaiden tarkastuksen kulutuspinnan kuvion syvyyden, renkaiden paineiden tarkastuksen ja tarvittaessa renkaiden vaihdon uusiin. Näin varmistetaan auton turvallisuus ja suorituskyky kaikissa olosuhteissa.

Rengastyypit

Talvirenkaat

Talvirenkaat ovat suunniteltu erityisesti kylmille ja jäisille teille. Ne tarjoavat paremman pidon ja turvallisuuden talvioloissa verrattuna kesärenkaisiin. Talvirenkaiden urasyvyys on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa niiden käyttöikään ja suorituskykyyn. Laki vaatii talvirenkaiden olevan vähintään 3 mm urasyvyydellä, mutta suosittelemme hankkimaan uudet renkaat, kun urasyvyys on noin 4-5 mm.

Vertaile rengaskaupat Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivat talvirenkaat.

Kesärenkaat

Kesärenkaat ovat tarkoitettu lämpimämmille keleille ja niitä käytetään yleisesti keväästä syksyyn. Ne tarjoavat parhaan suorituskyvyn kuivilla ja märillä teillä. Kesärenkaiden urasyvyys on myös tärkeä tekijä, joka vaikuttaa käyttöikään. Kesärenkaiden lakisääteinen urasyvyys on vähintään 1,6 mm, mutta suositellaan vaihtamaan renkaat, kun urasyvyys on noin 3 mm.

Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa sinua löytämään laadukkaat kesärenkaat parhaaseen hintaan.

Kitkarenkaat

Kitkarenkaat ovat erityyppinen talvirengas, joka tarjoaa hyvän pidon sekä jäisillä että lumisilla teillä. Niiden suurin etu verrattuna nasta- tai perinteisiin talvirenkaisiin on hiljaisempi ääni ja vähäisempi tien kulumisen aiheuttama haitta. Kitkarenkaiden urasyvyys on yhtä tärkeä kuin muiden renkaiden, ja suositeltu vaihtoaika on, kun urasyvyys on noin 4-5 mm.

Käyttämällä Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua, voit löytää sopivimmat kitkarenkaat autoosi ja saada parhaan mahdollisen hinnan.

Rengasmerkit

Michelin

Michelin on ranskalainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan laadusta ja kestävyydestä. Se on yksi maailman suurimmista rengasmerkeistä. Michelinin renkaat on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja suorituskyky erilaisilla pinnoilla ja sääolosuhteissa.

Nokian

Nokian on suomalainen rengasvalmistaja, joka on erikoistunut pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Nokian Renkaat ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja erinomaisesta suorituskyvystä. Ne tarjoavat hyvän pidon sekä jäisillä että lumisilla teillä.

Bridgestone

Bridgestone on japanilainen rengasvalmistaja, joka on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Sen renkaat tunnetaan hyvästä laadusta ja kestävyydestä. Bridgestone tarjoaa laajan valikoiman renkaita eri ajoneuvotyypeille sekä erilaisille pinnoille ja sääolosuhteille.

Goodyear

Goodyear on amerikkalainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisista teknologioistaan. Goodyearin renkaat tarjoavat hyvän pidon erilaisissa olosuhteissa ja ympäristöissä.

Continental

Continental on saksalainen rengasvalmistaja, joka on tunnettu laajasta renkaiden valikoimasta ja korkeasta laadusta. Se tarjoaa renkaita eri ajoneuvoille, kuten henkilöautoille, kuorma-autoille ja moottoripyörille.

Pirelli

Pirelli on italialainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisista urheiluauton renkaistaan. Se tarjoaa myös kattavan valikoiman renkaita eri ajoneuvotyypeille sekä erilaisille pinnoille ja sääolosuhteille.

Hankook

Hankook on eteläkorealainen rengasvalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä renkaistaan. Se tarjoaa renkaita monenlaisille ajoneuvoille ja erilaisille pinnoille ja sääolosuhteille.

Kumho

Kumho on eteläkorealainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan kohtuuhintaisista ja kestävistä renkaistaan. Sen valikoima kattaa monenlaiset ajoneuvot ja erilaiset olosuhteet.

Nankang

Nankang on taiwanilainen rengasvalmistaja, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia renkaita. Sen valikoima sisältää renkaita henkilöautoille, kuorma-autoille ja moottoripyörille eri pinnoille ja sääolosuhteille.

Goodride

Goodride on kiinalainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan edullisista renkaistaan. Se tarjoaa laajan valikoiman renkaita eri ajoneuvotyypeille ja olosuhteille.

Firestone

Firestone on amerikkalainen rengasvalmistaja, joka on osa Bridgestone-konsernia. Se on tunnettu laadukkaista ja kestävistä renkaistaan eri ajoneuvoille ja olosuhteille.

Viking

Viking on norjalainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan erityisesti pohjoisen olosuhteisiin sopivista renkaistaan. Se tarjoaa laadukkaita renkaita eri pinnoille ja sääolosuhteille.

Lassa

Lassa on turkkilainen rengasvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman edullisia renkaita eri ajoneuvotyypeille ja olosuhteille.

Minerva

Minerva on belgialainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan laadukkaista ja kohtuuhintaisista renkaistaan. Se tarjoaa renkaita henkilöautoille, kuorma-autoille ja moottoripyörille eri olosuhteissa.

Westlake

Westlake on kiinalainen rengasvalmistaja, joka tarjoaa edullisia ja kestäviä renkaita eri ajoneuvotyypeille ja olosuhteille.

Tristar

Tristar on hollantilainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan edullisista ja laadukkaista renkaistaan. Sen valikoima kattaa erilaiset ajoneuvot ja olosuhteet.

Renkaiden ostaminen

Renkaat netistä

Nykyään renkaat ja vanteet voidaan helposti ostaa netistä. Yksi hyvä tapa aloittaa renkaiden etsintä netissä on vertailla rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla. Tämä sivusto auttaa sinua löytämään parhaat hinnat ja tarjoukset eri rengaskaupoissa.

Vanteet

Vanteet ovat yksi tärkeä osa auton renkaita, ja niiden valinta on tärkeää huomioida renkaiden oston yhteydessä. Eri materiaaleista valmistetut vanteet, kuten alumiini- ja teräsvanteet, tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten kestävyyttä ja ulkonäköä. On hyvä muistaa, että oikean kokoiset vanteet ovat myös tärkeitä ajomukavuuden kannalta.

Renkaiden valikoima

Renkaiden valikoima netissä on monipuolinen ja sopii eri tarpeisiin ja budjeteihin. Keski- ja premiumluokan renkaat ovat yleensä saatavilla laajemmassa valikoimassa, ja asiakaspalvelu voi auttaa sinua löytämään sopivat renkaat tarpeesi mukaan.

Renkaiden vaihto ja asennus

Renkaiden vaihto ja asennus ovat tärkeitä tehtäviä ajoneuvojen turvallisen ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. On suositeltavaa käyttää ammattimaista rengaspalvelua, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja tietotaitoa renkaiden käsittelyssä.

Rengashotelli on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat varmistaa oikean renkaiden säilytyksen, kun niitä ei käytetä. Rengashotellissa renkaat säilytetään asianmukaisesti, mikä pidentää niiden käyttöikää ja tekee renkaiden vaihtamisesta sujuvampaa. Useat rengaspalvelut tarjoavat tällaisia palveluja, joten kannattaa ottaa aikaa vertailla eri vaihtoehtoja.

Renkaiden vaihtoon ja asennukseen liittyvät palvelut kattavat usein myös muita huolto- ja korjaustoimenpiteitä, kuten jarrujen tarkastuksen. Jarrutusmatka on tärkeä turvallisuustekijä, joka voi vaikuttaa suoraan renkaiden tehokkuuteen ja kulumiseen. Kokeneet rengaspalvelut osaavat arvioida jarrujärjestelmän kunnon ja tehdä tarvittaessa korjauksia.

Erilaisia rengaspalveluita vertaillessa on tärkeää ottaa huomioon mm. palvelun laatu, hinta ja sijainti. Tätä varten käyttäjille on tarjolla Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu. Sen avulla on helppoa löytää sopiva rengaspalvelu, joka tarjoaa kattavat ja laadukkaat palvelut.

Renkaiden vaihto ja asennus ovat merkittäviä tekijöitä ajoneuvon turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta. Älä unohda hyödyntää vertailutyökaluja löytääksesi parhaan rengaspalvelun.

Renkaiden turvallisuus ja valinta

Renkaiden turvallisuus on erittäin tärkeää auton käytössä. Oikean renkaan valinta on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden kannalta. On suositeltavaa keskittyä seuraaviin seikkoihin renkaiden turvallisuuden ja valinnan suhteen:

  • Renkaan valinta: Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu on hyvä työkalu renkaiden vertailuun. Se auttaa löytämään laadukkaimmat ja parhaiten sopivat renkaat autollesi.
  • Turvallisuus: Turvallisuus on ensisijainen tekijä renkaita valittaessa. Renkaiden tulisi tarjota hyvä pito erilaisissa sääolosuhteissa ja olla vakaat ajon aikana.
  • Kantavuus: Valittaessa renkaita on tärkeää ottaa huomioon auton kantavuus. Tätä varten kannattaa tarkistaa renkaiden kantavuusluokka, joka kertoo kuinka paljon painoa ne kestävät.
  • Rengashaun: Rengashaun toteuttaminen on tärkeää, jotta löydät juuri sinun autollesi sopivat renkaat. Voit tehdä rengashaun esimerkiksi Renkaatnetista.comin avulla.

Muista, että vertailemalla erilaisia rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla voit löytää parhaan mahdollisen tarjouksen ja säästää rahaa. Renkaiden turvallisuus ja valinta ovat ratkaisevia tekijöitä ajomukavuuden, ajon hallinnan ja turvallisuuden kannalta. Huomioimalla edellä mainitut seikat voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen renkaiden hankinnassa.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin auton renkaat tulisi vaihtaa?

Auton renkaiden vaihdon tarve riippuu renkaiden kulumisesta ja vuodenajasta. Yleensä suositellaan vaihtamaan kesärenkaat kun urasyvyys on alle 4 mm ja talvirenkaat noin 3 mm urasyvyydellä. Vuodenaikojen mukaan on suositeltavaa vaihtaa kesärenkaat keväällä ja talvirenkaat syksyllä.

Saako nypityillä nastarenkailla ajaa kesällä?

Ei, nypityillä nastarenkailla ei tulisi ajaa kesällä. Nastarenkaat on tarkoitettu käytettäviksi vain talvikuukausina lumisilla ja jäisillä teillä. Kesällä nastarenkaiden käyttö on kielletty, sillä ne kuluttavat teitä ja lisäävät meluhaittaa asuinalueilla.

Voiko autoon asentaa eri merkkiset renkaat?

Eri merkkisten renkaiden käyttäminen samassa autossa on mahdollista, mutta ei suositeltavaa. Eri merkkiset ja malliset renkaat voivat toimia eri tavalla ja tämä saattaa vaikuttaa auton tasapainoon ja ajettavuuteen. On suositeltavaa hankkia aina samanmerkkiset ja -malliset renkaat.

Mistä parhaiten ostat auton renkaita?

Auton renkaita ostaessa kannattaa vertailla eri rengaskauppojen hintoja ja tarjontaa. Vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla.

Millaiset ovat hyvät kesärenkaat?

Hyvät kesärenkaat ovat sellaiset, jotka tarjoavat hyvän pidon sekä märällä että kuivalla kelillä. Niiden tulisi myös olla hiljaiset ja energiatehokkaat. Kesärenkaiden laatu ja ominaisuudet vaihtelevat merkeittäin – on tärkeää valita renkaat jotka sopivat juuri sinun autoosi ja ajotarpeisiisi.

Voiko autoon laittaa isompia renkaita?

Autoon voidaan asentaa isompia renkaita, mutta se saattaa vaikuttaa auton käyttäytymiseen tiellä, polttoaineenkulutukseen ja jousituksen kestävyyteen. Ennen isompien renkaiden asentamista on tärkeää tarkistaa, että ne sopivat auton mitoituksiin ja eivät aiheuta ongelmia ajon aikana.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannemerkit