Kesärenkaat netistä

Kesärenkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella alla olevista palveluista.

kesarenkaat
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 2 - 10 arkipäivää 14 päivää
Skruvat.fi hintatakuu takaa että saat renkaita ja vanteita tunnetuilta valmistajilta samaan hintaan kuin muualta!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 3 - 5 työpäivää 30 päivää
Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset, edulliset hinnat ja ammattitaitosta asiakaspalvelua.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei Tuotekohtainen 14 päivää
Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa nopeat toimitukset kotiin tai asennusliikkeelle. Säästä jopa 40% tavallisen rengasliikkeen hinnoista!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Kesärenkaat: Oikean rengasvalinnan merkitys turvallisuuteen ja suorituskykyyn

Kesärenkaat ovat erityyppisiä renkaita, jotka on suunniteltu käytettäväksi kesäisissä olosuhteissa. Ne tarjoavat parempaa pitoa ja ajomukavuutta lämpimällä säällä kuin talvirenkaat. Kesärenkaiden valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten ajoneuvon tyyppi, omat ajotottumukset ja luonnollisesti budjetti.

Joitakin tunnettuja rengasvalmistajia ovat esimerkiksi Michelin, Nokian, Bridgestone, Continental, Gislaved, GT, Hankook, Nankang, Dunlop, Fulda, Goodyear, Greentrac, Linglong, Nokian Nordman, Pirelli, Sava, Semperit, Toyo Tires, Vitour ja Vredestein. Erilaisten merkkien lisäksi markkinoilta löytyy myös runsaasti rengasmalleja, kuten Nokian Hakka Blue 3, GT Radial ja Matador.

Vertaillessasi kesärenkaita kannattaa ottaa huomioon, että rengasvalmistajilla on erilainen tapa ilmoittaa renkaiden ominaisuuksista, kuten esimerkiksi urasyvyydestä tai pintamateriaalista. Siksi on tärkeää tarkastella renkaiden vertailu- ja testituloksia.

Taulukossa on esimerkkejä eri rengasmerkkien tunnetuista kesärenkaiden malleista ja niiden ominaisuuksista:

Rengasmerkki Rengasmalli Pito Kulutuskestävyys Ajomukavuus
Nokian Hakka Blue 3 Hyvä Erinomainen Hyvä
GT Radial Hyvä Hyvä Tyydyttävä
Matador Hyvä Tyydyttävä Tyydyttävä

Muistathan verrata eri rengaskauppojen tarjouksia Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla ennen ostopäätöksen tekemistä. Näin löydät parhaat kesärenkaat omiin tarpeisiisi mahdollisimman edullisesti.

Kesärengasvalikoima ja hinta

Kesärenkaiden valikoima on runsas ja monipuolinen, ja kuluttajan kannalta on tärkeää huomioida sekä renkaiden laatu että niiden hinta. Kesärenkaita löytyy verkkokaupoista, outlet-myymälöistä ja myös erikoistuneista rengaskaupoista. Jokainen kauppa tarjoaa erilaisen valikoiman, ja hintaeroja voi esiintyä huomattavasti.

Verkkokaupat tarjoavat yleensä laajan valikoiman kesärenkaita, ja usein niiden hintataso on kilpailukykyinen. Lisäksi verkkokaupoissa on mahdollista vertailla eri merkkien ja mallien ominaisuuksia, hintoja sekä saatavuutta.

Outlet-myymälät myyvät yleensä edelliskausien malleja, joita voi löytää merkittävästi alennetuin hinnoin. Tällaisissa kaupoissa on syytä tarkistaa myytävien renkaiden valmistusvuosi, sillä vanhat renkaat voivat menettää ominaisuuksiaan ajan myötä.

DB on yksi tunnetuista rengasvalmistajista, jonka kesärenkaita voi löytää monista eri myyntipisteistä. DB-renkaiden hinnat vaihtelevat mallista ja jälleenmyyjästä riippuen, joten kannattaa vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja huolellisesti.

Renkaiden valikoiman ja hintojen vertailu on helppo ja nopea tapa löytää sopivimmat kesärenkaat omiin tarpeisiin. Käyttämällä sivustoa Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu, kuluttaja voi saada tärkeää tietoa eri rengaskauppojen valikoimista, hinnoista ja palveluista.

Kesärenkaiden valinta

Renkaiden valinta on tärkeää huolelliseen ajoturvallisuuteen ja auton suorituskyvyn säilyttämiseen. Useita tekijöitä tulee ottaa huomioon renkaita valittaessa, kuten käyttöikä, rekisterinumero, renkaan koko ja vertailukelpoiset vaihtoehdot rengaskaupasta.

Käyttöikä: Renkaan käyttöikä on keskeinen tekijä valittaessa niitä. Renkaan kulutuskerros ja valmistuspäivämäärä vaikuttavat renkaan yleiseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Kuluneet tai vanhentuneet renkaat voivat aiheuttaa ongelmia ajon aikana ja on suositeltavaa vaihtaa ne säännöllisin väliajoin.

Rekisterinumero: Rekisterinumeron avulla voi helposti selvittää auton valmistajan suosittelemat renkaiden koon ja spesifikaatiot. Tämä helpottaa renkaiden valintaprosessia ja varmistaa, että valitset sopivat renkaat ajoneuvollesi.

Renkaan koko: Renkaan koon valinnassa on tärkeää tarkistaa sekä renkaan leveys, halkaisija että korkeus. Näitä tietoja voi löytyä auton rekisteriotteesta tai renkaiden sivupinnoista. Valitsemalla oikean renkaan koon varmistat hyvän pidon, käsittelyn ja renkaan kestävyyden ajoneuvollesi.

Parasta tapaa löytää laadukkaat ja edulliset kesärenkaat on vertailemalla eri rengaskauppojen tarjontaa. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa tässä prosessissa tarjoten helpon ja nopean tavan vertailla hintoja, arvosteluja ja saatavuutta.

Jotta renkaiden valinta olisi onnistunut, muistetaan ottaa huomioon kaikki mainitut tekijät sekä luotetaan asiantuntevaan apuun tarvittaessa.

Kesärenkaiden asennus ja vaihto

Kesärenkaiden asennus ja vaihto ovat tärkeitä tehtäviä, jotta autoilu on turvallista ja sujuvaa. Asennusprosessi vaatii ammattitaitoa ja oikeat työkalut, jotta renkaiden vaihto sujuu mutkattomasti.

Ennen renkaiden asennusta tai vaihtoa, on hyvä varmistaa, että renkaat ovat oikean kokoisia ja sopivat autolle. Lähtökohtana on auton rekisterikilven tarkistaminen auton rekisteröintitodistuksesta. Lisäksi voidaan käyttää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua, joka helposti kertoo sopivat renkaat kyseiseen autoon.

Asennuksen aikana renkaiden tasapainotus on tärkeää, jotta autolla ajaminen olisi mukavaa ja vakaata. Renkaan asennuskoneen käyttö on suositeltavaa, sillä se mahdollistaa renkaiden asentamisen turvallisesti ja tehokkaasti. Asennuksen jälkeen on hyvä tarkistaa jarrut ja vanteet sekä tiukentaa pyöränmutterit tarpeen mukaan.

Renkaiden vaihto ja asennus kannattaa tehdä ammattilaisen toimesta. Monet rengasliikkeet tarjoavat edullisia palveluita näiden töiden tekemiseen nopeasti ja ammattitaitoisesti. Rengaskauppojen vertailu Renkaatnetista.comin kautta auttaa löytämään sopivimman ja edullisimman rengaskaupan alueella.

Tarkista renkaat säännöllisesti, että ne ovat kuluneet tasaisesti ja niissä on riittävä urasyvyys. Oikea rengaspaine on myös tärkeää, jotta ajaminen olisi turvallista ja renkaat kestäisivät pidempään.

Turvallisuus ja laki

Kesärenkaiden pito ja vesiliirto

Kesärenkaiden turvallisuuden tärkeimpiä tekijöitä ovat pito ja vesiliirron hallinta. Urasyvyys edistää renkaiden pitoa ja auttaa hallitsemaan vesiliirtoa. Turvasuositus märälle tielle on vähintään 4 mm urasyvyyttä. Säännöllinen ilmanpaineiden tarkistus on myös oleellista renkaiden suorituskyvyn ja turvallisuuden kannalta.

Toisaalta, vierintävastus vaikuttaa renkaan pitoon ja laatuun. Laadukkaat kesärenkaat tarjoavat hyvän pidon niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. On tärkeää vertailla eri rengaskauppoja löytääkseen tarpeisiin parhaiten sopivat ja laadukkaat kesärenkaat.

Eu-rengasmerkinnät

Rengasvalmistajien on noudatettava EU-lainsäädäntöä. EU-rengasmerkinnät ovat pakollisia ja antavat kuluttajille tietoa renkaiden ominaisuuksista. Merkinnät auttavat vertailemaan renkaita turvallisuuden, suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden suhteen.

EU-merkinnät kattavat seuraavat osa-alueet:

  • Märkäpito: Renkaiden pito märissä olosuhteissa. Arviointi luokissa A (paras) – G (huonoin).
  • Vierintävastus: Vaikuttaa renkaiden energiatehokkuuteen ja polttoaineenkulutukseen. Arviointi luokissa A (paras) – G (huonoin).
  • Melutaso: Renkaiden ulkoisen melun mittaaminen desibeleinä. Mitä matalampi melutaso, sitä hiljaisempi rengas.

Kaikkien renkaiden on noudatettava lakisääteisiä vaatimuksia, ja renkaiden merkit ovat omiaan varmistamaan laadun ja turvallisuuden. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa löytämään vertailun perusteella oikeanlaiset renkaat.

Talvi- ja ympärivuotiset renkaat

Talvirenkaat ovat erityisesti talviolosuhteisiin suunniteltuja renkaita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen pidon ja turvallisuuden kylmällä, jäisellä sekä lumisella tiellä. Ne on valmistettu pehmeämmästä kumiseoksesta, joka säilyttää joustavuutensa alhaisissa lämpötiloissa. Talvirenkaisiin kuuluu sekä nastarenkaat että kitkarenkaat, joiden valinta riippuu ajotavasta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Ympärivuotiset renkaat sen sijaan on suunniteltu soveltumaan sekä kesä- että talviajoon. Ne ovat hyvä valinta niille, jotka eivät halua vaihtaa renkaita kahdesti vuodessa tai asuvat alueilla, joilla talviolosuhteet ovat lievemmät. Ympärivuotisten renkaiden suorituskyky ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin erityisesti talvi- tai kesäolosuhteisiin suunniteltujen renkaiden.

Vertaillessasi eri rengaskauppoja ja näitä kahta erilaista rengasvaihtoehtoa, voit hyödyntää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua. Sen avulla löydät itsellesi sopivimmat renkaat edullisimpaan hintaan ja varmistat, että saat juuri sellaiset renkaat kuin tarvitset.

Valitessasi renkaita on tärkeää huomioida omat ajotottumukset sekä sääolosuhteet, joissa ajat. Talvirenkaat ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat parasta mahdollista suorituskykyä ja turvallisuutta ankariin talviolosuhteisiin. Ympärivuotiset renkaat puolestaan tarjoavat mukavan kompromissin niille, jotka haluavat välttää renkaidenvaihtoa kaksi kertaa vuodessa ja asuvat alueilla, joilla talvet ovat lievempiä.

Autoilu ja polttoainetaloudellisuus

Autoilu on monille välttämätöntä, ja siksi on tärkeää kiinnittää huomiota polttoainetaloudellisuuteen. Polttoainetaloudellisuus tarkoittaa auton kykyä kuluttaa mahdollisimman vähän polttoainetta, mikä on sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta hyvä asia. Yksi tekijä, joka voi vaikuttaa auton polttoainetaloudellisuuteen, on renkaiden valinta.

Kesärenkaat ovat erityisesti suunniteltu tarjoamaan hyvän pidon, mukavuuden ja turvallisuuden kesäisillä teillä. Ne on optimoitu lämpimiin ja kuiviin olosuhteisiin, ja niiden rakenne ja kumisekoitus ovat erilaiset kuin talvirenkaat. Kesärenkaat voivat vaikuttaa positiivisesti autoilun polttoainetaloudellisuuteen seuraavista syistä:

  • Ne rullaavat kevyemmin kuin talvirenkaat, mikä vähentää polttoaineen kulutusta.
  • Niillä on pienempi vierintävastus kuin talvirenkailla, mikä edistää yleistä tehokkuutta.

Polttoaineen kulutuksen optimoimiseksi kannattaa kiinnittää huomiota renkaiden valintaan sekä muita seikkoja, kuten:

  • Auton moottorin kunto ja suorituskyky
  • Säännölliset huollot
  • Oikea ajotapa

Rengaskauppojen vertaaminen tarjoaa mahdollisuuden löytää parhaat kesärenkaat omiin tarpeisiin ja budjettiin sopivalla hinnalla. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu antaa kuluttajalle helpon tavan vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa ja hintoja. On tärkeää tehdä tietoinen valinta, joka sopii sekä omiin tarpeisiin että ottaa huomioon polttoainetaloudellisuuden.

Kesärenkaiden toimituskulut netistä tilatessa

Postitus- ja pakkauskulut ovat tärkeitä ottaa huomioon, kun hankitaan kesärenkaita. Postituskulut voivat vaihdella eri toimittajien välillä, ja ne saattavat joissain tapauksissa lisätä merkittävästi hankinnan kokonaiskustannuksia. On suositeltavaa vertailla rengaskaupat Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, jotta saat selville parhaat tarjoukset ja mahdolliset pakkaukseen liittyvät kulut.

Kun hankit kesärenkaita, huomioi että postitus- ja pakkauskulut voivat sisältää arvonlisäveron (alv). Tämä tarkoittaa, että hintaan lisätään alv määrä, mikä voi vaikuttaa renkaiden kokonaishintaan. Ole tarkkana ja tarkista, sisältyykö alv postitus- ja pakkauskuluihin, että vertaat hintoja oikein.

Joissain tapauksissa rengaskauppiaat saattavat tarjota ilmaisen toimituksen, kun tilauksen arvo ylittää tietyn summan. Tällöin postitus- ja pakkauskulut eivät lisää tilauksen kokonaishintaa. Kuitenkin alv määrä saattaa silti vaikuttaa kesärenkaiden hintaan. Tämä vaihtoehto voi olla houkutteleva, mutta vie aikaa tutustua eri rengaskauppojen tarjouksiin, kun vertaa niitä keskenään.

Pakkauskulut ovat myös otettava huomioon, sillä ne voivat kasvattaa renkaiden kokonaishintaa. Tämä on erityisen tärkeää, jos ostat renkaat verkkokaupasta, johon pakkausmateriaalit ja lähetykseen liittyvät kustannukset lisätään päälle. Muista ottaa huomioon kaikki kustannukset, kun suunnittelet kesärenkaiden hankintaa ja vertaat eri vaihtoehtoja.

Yleisiä kysymyksiä

Milloin kesärenkaat pitää vaihtaa?

Kesärenkaiden vaihto tulee tehdä, kun sääolosuhteet sallivat ja lämpötila pysyttelee yli nollan asteen. Yleensä tämä ajoittuu huhti-toukokuulle. Suositeltavaa on seurata paikallisia säätietoja ja tehdä vaihto silloin, kun se on turvallisinta.

Kuinka valita oikean kokoiset kesärenkaat?

Oikean kokoisten kesärenkaiden valinta riippuu autostasi ja sen valmistajan suosituksista. Auton rekisteriotteesta tai kyljestä voi tarkistaa oikeat renkaiden koot. Vertaile eri rengaskauppojen tarjouksia Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaan vaihtoehdon.

Mikä on Linglong kesärenkaiden laatu?

Linglong kesärenkaiden laatu voi vaihdella malleittain. On tärkeää arvioida renkaiden suorituskykyä ja hinta-laatusuhdetta omien ajotottumusten ja tarpeiden perusteella. Kysy lisätietoja rengasliikkeestä tai lue asiakkaiden arvosteluja internetistä.

Mitä eroa on Kärkkäinen kesärenkailla?

Kärkkäinen on tavaratalo, joka myy eri valmistajien kesärenkaita. Kärkkäinen kesärenkailla ei ole erityistä eroa muihin renkaisiin, joten olennaista on vertailla eri merkkien ja mallien ominaisuuksia, hintaa ja saatavuutta. Hyödynnä Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua löytääksesi sopivat renkaat.

Ovatko Hankook kesärenkaat hyviä?

Hankook kesärenkaat tunnetaan yleisesti hyvästä suorituskyvystä ja laadusta. Renkaiden laatu ja ominaisuudet voivat vaihdella mallien välillä, joten on suositeltavaa tutustua eri vaihtoehtoihin. Vertaa rengaskauppojen tarjouksia Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla hankkiaksesi parhaiten sopivat renkaat.

Milloin ei saa ajaa nastarenkailla?

Suomen laissa määritellään ajanjakso, jolloin nastarenkaiden käyttö on sallittua. Nastarenkaita ei saa käyttää kesäkuukausina 1.6. – 31.8. Ellei sää tai keli vaadi nastarenkaita. Poikkeustapauksissa nastarenkaiden käyttö voidaan sallia luvanvaraisesti. Kuitenkin kesärenkaiden käyttö on suositeltavinta kesäkaudella.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannemerkit