Traktorin renkaat netistä

Traktorin renkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella alla olevista palveluista.

traktorin renkaat
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Traktorin renkaat netistä

Traktorin renkaat ovat olennainen osa maatalouskoneiden toimintaa ja tehokkuutta. Ne on suunniteltu kestämään raskaita kuormia sekä erilaisia maastoja ja sääolosuhteita. Tämä osio kattaa traktorin renkaiden perusasiat ja antaa vinkkejä renkaiden valintaan.

Traktorien renkaat voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: rengasmuoviset renkaat ja telarenkaat. Rengasmuoviset renkaat ovat yleisempiä, ja ne tarjoavat hyvän tasapainon pitoa, kulumisenkestävyyttä ja mukavuutta. Telarenkaat puolestaan tarjoavat erinomaisen pidon pehmeällä ja liukkaalla alustalla, mutta ne voivat olla kalliimpia ja vaativat enemmän huoltoa.

Traktorin renkaiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

 • Käyttötarkoitus: Onko traktoria tarkoitus käyttää pääasiassa peltotöissä, metsässä vai kenties talvella lumitöissä? Eri käyttötarkoituksiin sopii erilaiset renkaat.
 • Kantavuus: Kuinka suuria kuormia traktoriin kohdistuu? Raskaampiin kuormiin tarvitaan kestävämmät ja kantokykyisemmät renkaat.
 • Painejakauma: Tasaisempi paineen jakautuminen renkaissa vähentää maaperään kohdistuvaa painetta ja estää maan tiivistymistä.

Löytääksesi sinulle sopivimmat traktorin renkaat on hyvä vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa ja hintoja. Näin voit olla varma, että saat oikeanlaiset renkaat juuri sinun traktorisi tarpeisiin.

Muista aina tarkistaa traktorin renkaiden kunto ja ilmanpaine säännöllisesti. Renkaiden optimaalinen ilmanpaine varmistaa parhaan suorituskyvyn ja renkaiden käyttöiän. Sopivan ilmanpaineen löydät renkaiden valmistajan suosituksista.

On myös suositeltavaa huoltaa renkaat asianmukaisesti koko niiden eliniän ajan. Tämä tarkoittaa muun muassa renkaiden pesua, tasapainotusta sekä nastojen tai kuvioiden tarkistamista säännöllisin väliajoin. Huolella hoidettuina traktorin renkaat kestävät pitkään ja parantavat traktorin käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Traktorin renkaiden hinnat

Eri merkkien hintavertailu

On tärkeää tarkastella traktorin renkaiden hintaa ennen ostamista. Useita merkkejä, kuten Mitas, Özka, ja Alliance, tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja traktorin käyttäjille. Hinnat vaihtelevat merkkien ja mallien välillä, mutta vertailemalla saat parhaan hinta-laatusuhteen.

Esimerkiksi, Mitas-renkaiden hinnat voivat olla korkeammat johtuen niiden korkeasta laadusta ja pitkästä käyttöiästä. Özka puolestaan tarjoaa edullisempia vaihtoehtoja, mutta niiden laatu ei ole välttämättä yhtä korkea kuin Mitas-renkailla. Alliance-renkaiden hinnat ovat kohtuulliset sekä laatuun että suorituskykyyn nähden.

Vertailemalla eri rengaskauppojen tarjouksia saat parhaan mahdollisen hinnan traktorin renkaille. Käyttämällä esimerkiksi Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua, voit nopeasti ja helposti löytää edullisimmat hinnat ja juuri oikeat renkaat traktoriisi. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, koska sinun ei tarvitse käydä useiden myyjien sivustoilla erikseen.

Muista, että halvin ei aina ole paras vaihtoehto. Punnitse hinta, laatu, ja käyttöikä ennen päätöksen tekemistä. On tärkeää valita sellainen traktorin rengas, joka takaa parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden olosuhteiden mukaan.

Toivomme, että tämä tieto auttaa sinua valitsemaan oikean traktorin renkaan hintaan nähden tasapainoisen vaihtoehdon eri merkkien, kuten Mitas, Özka ja Alliance välillä.

Maa- ja maatalouden käyttö

Traktorin renkaat ovat avainasemassa maa- ja maatalouden menestyksessä. Niiden valinnassa ja käytössä on otettava huomioon maasto, maaolosuhteet ja työtehtävät, joita traktoria käytetään.

Maaolosuhteet

Maaolosuhteet vaikuttavat suuresti traktorin renkaiden valintaan. Erilaiset maastot asettavat renkaille erilaisia vaatimuksia. Esimerkiksi:

 • Savimaa: Savimaalla tarvitaan renkaita, jotka eivät kerää helposti savea ja liukastu liiaksi. Tällöin suositellaan leveämpiä ja matalaprofiilisia maatalousrenkaita.
 • Hiekkamainen maasto: Hiekkaisella maastolla renkaiden pitää olla hyvät itsepuhdistuvat ominaisuudet, jotta hiekka ei jää renkaan urien väliin ja heikennä pitoa.
 • Kosteus: Liukkailla ja kosteilla alustoilla traktorin renkaiden on tarjottava riittävä pito. Jotkin maatalousrenkaat on suunniteltu erityisesti märkiä olosuhteita varten, ja ne tarjoavat hyvän pidon liukkaissa olosuhteissa.

Vertaile eri rengaskauppojen tarjontaa oikeanlaisten renkaiden löytämiseksi traktorillesi, esimerkiksi Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla.

On tärkeää valita sopivat renkaat maataloustöihin parhaan traktorin käytettävyyden takaamiseksi erilaisissa maasto- ja maaolosuhteissa. Oikeiden maatalousrenkaiden valinnalla voit varmistaa tehokkaan ja turvallisen toiminnan maatalouden töissä.

Traktorin renkaat tarjouksessa

Traktorin renkaat ovat olennainen osa traktorin toimivuutta ja tehokkuutta. Paras tapa löytää hyvä tarjous on vertailla erilaisten rengaskauppojen hintoja ja valikoimia. Tässä osiossa keskitymme tarjouksiin, joita on saatavilla eri rengaskaupoissa.

Eräs tapa löytää renkaiden tarjoukset on käyttää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua, joka auttaa vertailemaan useita rengaskauppoja yhdellä kertaa. Tämä työkalu antaa käyttäjälle mahdollisuuden nähdä eri kauppojen tarjoukset, jotta he voivat löytää parhaat hinnat.

Rengaskaupat vaihtelevat hinnoittelussaan ja saatavilla olevissa renkaissa, joten vertailu on tärkeää, jotta löydetään paras tarjous. Tässä muutamia vinkkejä traktorin renkaiden tarjousten löytämiseen:

 • Harkitse sesonkitarjousten hyödyntämistä. Monet rengaskaupat tarjoavat traktorin renkaita alennetuin hinnoin sesonkien ulkopuolella.
 • Jos mahdollista, osta renkaat suuremmissa erissä kerralla. Useat rengaskaupat myöntävät alennuksia, kun ostat suuremman määrän renkaita kerralla.
 • Tarkista rengaskauppojen verkkosivujen tarjoussivut, joilta saattaa löytyä ajankohtaisia kampanjoita ja alennuksia.
 • Älä unohda seurata rengaskauppojen sosiaalisen median tilejä, jotka saattavat tiedottaa ajankohtaisista tarjouksista ja alennuskoodeista.

Toivottavasti näiden vinkkien avulla voit löytää parhaan mahdollisen traktorin renkaiden tarjouksen. Muista käyttää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua, joka helpottaa eri rengaskauppojen vertailua ja auttaa sinua löytämään sopivimmat renkaat traktoriisi.

Traktorin renkaiden suojaus ja pinnoitus

Traktorin renkaiden pinnan suojaus ja pinnoitus ovat tärkeitä tekijöitä, jotka parantavat renkaiden kestävyyttä ja suorituskykyä. Suojaus tarjoaa lisäsuojaa ulkoisilta tekijöiltä, kuten kiviltä, teräviltä esineiltä ja kulumiselta, kun taas pinnoitus vähentää renkaiden kulumista ja pidentää niiden käyttöikää.

Suoja: Traktorin renkaiden suojaus on tärkeää, sillä se suojaa renkaita vaurioilta ja parantaa niiden kestävyyttä. Suoja voidaan tehdä esimerkiksi käyttämällä erilaisia kumiseoksia, jotka tarjoavat lisääntyneen kestävyyden. Myös erilaisten kehitysmateriaalien ja teknologioiden, kuten teräsvahvikkeiden, avulla voidaan parantaa renkaiden suojaa.

Pinnoitus: Pinnoite on prosessi, jossa traktorin renkaaseen lisätään ohut kerros materiaalia, joka parantaa sen suorituskykyä. Pinnoite voi olla esimerkiksi kumi, joka on erikoisvalmisteinen kestämään kovaa kulutusta. Tämä voi auttaa vähentämään renkaiden kulumista ja pidentämään niiden käyttöikää.

Traktorin renkaiden pinnan suojausta ja pinnoitusta varten on olemassa monia vaihtoehtoja, ja oikean ratkaisun löytäminen riippuu käyttötarkoituksesta sekä budjetista. On tärkeää että vertailet eri rengaskauppojen tarjontaa ja hintoja löytääksesi parhaat renkaat, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Hyvä paikka vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa on Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun traktorisi renkaiden suojaamiseen ja pinnoittamiseen. Vertailu auttaa sinua löytämään luotettavan rengaskaupan, joka tarjoaa korkealaatuisia renkaita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Muista ottaa huomioon kaikki traktorin renkaisiin liittyvät tekijät, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen.

Traktorin renkaat Pori

Traktorin renkaiden valinta on tärkeää erityisesti Porin kaltaisilla alueilla, joilla maatalous ja muu raskas työ ovat yleisiä. Porin alueen rengaskaupat tarjoavat laajan valikoiman traktorin renkaita eri tarpeisiin ja budjetteihin. Kun suunnittelet uusien renkaiden hankintaa, on hyvä vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa ja palveluita.

Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa löytämään parhaiten sopivat traktorin renkaat eri myyjiltä. Vertailun avulla voi löytää tietoa mm. renkaiden hinnasta, merkeistä ja malleista sekä saatavuudesta. Tämä tieto auttaa ostopäätöksen tekemisessä ja varmistaa, että saat juuri oikeat renkaat traktoriisi.

Eri renkaiden ominaisuudet vaikuttavat niiden sopivuuteen eri tehtäviin ja olosuhteisiin. Esimerkiksi nastalliset renkaat tarjoavat paremman pidon jäisillä ja lumisilla teillä, kun taas pintakuvioinniltaan erilaiset renkaat voivat parantaa traktorin suorituskykyä maastossa ja erilaisilla pinnoilla.

 • Tärkeitä seikkoja rengasvalinnassa ovat:
  • Rengaskoko ja -tyyppi
  • Kulutuspinta ja pintakuvio
  • Renkaan käyttöikä ja -lämpö

On myös hyvä ottaa huomioon Porin sääolosuhteet, kuten vaihtelevat lämpötilat ja erilaiset maaperät, jotta renkaat kestävät pitkään ja traktori pysyy hyvässä kunnossa.

Muista siis vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa ja käyttää hyödyksi Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua löytääksesi parhaat traktorin renkaat Porin alueella.

Valitse oikeat traktorin renkaat

Traktorin renkaat ovat tärkeä osa ajoneuvon suorituskykyä ja turvallisuutta. Ne on valittava huolellisesti ottaen huomioon ajoneuvon käyttötarkoitus sekä maasto- ja sääolosuhteet. Eri tyyppiset renkaat soveltuvat erilaisiin tehtäviin, ja siksi on tärkeää löytää sopivimmat renkaat juuri sinun traktorillesi.

Ensinnäkin voidaan erottaa monia traktorin renkaiden luokkia, kuten esimerkiksi rengastyyppi, profiilikorkeus, rengaskoko ja kuormitusindeksi. Nämä tiedot auttavat valitsemaan oikeanlaiset renkaat traktorin eri käyttöalueille.

Rengastyyppi on yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa traktorin suorituskykyyn. Esimerkiksi maatalous-, metsä- tai teollisuustraktoreille on tarjolla erilaisia renkaita. Maataloustraktoreiden renkaissa on usein suuret, leveät kuviot parantamaan pidon ja vähentämään maaperän tiivistymistä. Metsä- ja teollisuustraktoreiden renkaat ovat kestävämpiä kovaa kulutusta vastaan, ja niissä on syvemmät urat parantamaan pidon monenlaisilla alustoilla.

Traktorin renkaiden profiilikorkeus, eli renkaan korkeus ilman vanteita, on myös otettava huomioon. Korkeammat renkaat tarjoavat paremman iskunvaimennuksen ja pitävät ajoneuvon vakaampana epätasaisilla pinnoilla.

Rengaskoko tarkoittaa renkaan ulkohalkaisijaa ja leveyttä. Suurempi rengaskoko tarjoaa parempaa pitoa sekä ajomukavuutta ja estää traktoria juuttumasta pehmeään maahan. Kuitenkin, liian suuret renkaat voivat lisätä polttoaineenkulutusta ja vähentää ajoneuvon ohjattavuutta.

Kuormitusindeksi kertoo, kuinka paljon painoa renkaat voivat kantaa. Eri traktorien ja käyttöolosuhteiden mukaan kuormitusindeksin tulee vastata traktorin kuormitustarpeita.

Lopuksi, muista vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaat mahdolliset traktorin renkaat omien tarpeidesi mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on suosituin traktorin rengasmerkki?

Suosituimpiin traktorin rengasmerkkeihin kuuluvat esimerkiksi Michelin, Trelleborg, Nokian ja Continental. Valinnassa kannattaa keskittyä omaan käyttötarkoitukseen ja vertailla eri merkkejä.

Mitä harkita valittaessa traktorin renkaita?

Valittaessa traktorin renkaita, on tärkeää ottaa huomioon käyttötarkoitus, maasto, työtehtävät ja traktorin ominaisuudet. Vertailemalla eri rengasvaihtoehtoja löydät parhaiten sopivat renkaat juuri sinun tarpeisiisi. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa löytämään sopivat renkaat edullisesti.

Mistä löytää käytetyt traktorin renkaat?

Käytettyjä traktorinrenkaita voi löytää esimerkiksi nettihuutokaupoista, ilmoitustauluilta ja maatalousliikkeiden valikoimista. On tärkeää tarkastaa renkaiden kunto ja selvittää niiden käyttöhistoria ennen ostopäätöstä.

Kuinka paljon traktorin renkaat yleensä maksavat?

Traktorin renkaiden hinta vaihtelee merkin, koon ja renkaan tyypin mukaan. Yleisesti ottaen hintahaitari on laaja, ja renkaat voi löytää jopa muutamasta sadasta eurosta yli tuhanteen euroon. Tarkkaile tarjouksia ja hyödynnä Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu parhaan hinnan löytämiseksi.

Mitkä ovat yleisimmät traktorin rengaskoot?

Traktorin rengaskoot vaihtelevat traktorin tyypin ja työtehtävien mukaan. Yleisimpiä rengaskokoja ovat esimerkiksi 540/65R28, 600/65R38 ja 710/70R42. Tarkista traktorin käyttöohjekirjasta sopivat rengaskoot ja muista ottaa huomioon traktorin massan, tehot ja työtehtävät.

Mikä on sopiva rengaspaine traktorin renkaille?

Sopiva rengaspaine traktorin renkaille riippuu renkaista, traktorista ja työtehtävistä. Rengaspaineet vaikuttavat traktorin ajomukavuuteen, tehokkuuteen ja renkaiden kulumiseen. Lähtökohtaisesti rengaspaineita voi löytää renkaanvalmistajan suosituksista, mutta tarkkoja paineita kannattaa konsultoida jälleenmyyjän tai asiantuntijan kanssa.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannemerkit