Nastarenkaat netistä

Nastarenkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella alla olevista palveluista.

nastarenkaat
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 2 - 10 arkipäivää 14 päivää
Skruvat.fi hintatakuu takaa että saat renkaita ja vanteita tunnetuilta valmistajilta samaan hintaan kuin muualta!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 3 - 5 työpäivää 30 päivää
Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset, edulliset hinnat ja ammattitaitosta asiakaspalvelua.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei Tuotekohtainen 14 päivää
Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa nopeat toimitukset kotiin tai asennusliikkeelle. Säästä jopa 40% tavallisen rengasliikkeen hinnoista!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Nastarenkaat netistä

Nastarenkaat ovat erikoistuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti talviolosuhteisiin. Ne tarjoavat parhaan mahdollisen pidon erityisesti jäisillä ja lumisilla teillä. Nastarenkaiden tärkein ominaisuus on niiden nastat, jotka pureutuvat jään ja lumen pintaan, tarjoten näin erinomaisen pidon ja hallittavuuden.

Renkaat ovat tärkeä osa ajoneuvoa, joka vaikuttaa ajomukavuuteen ja turvallisuuteen. On tärkeää valita oikeanlaiset renkaat autoon ja ajotaitoihin sopivat renkaat. Tässä suhteessa nastarenkaat ovat erinomainen valinta kylmille, lumisille ja jäisille teille.

Erilaisia nastarenkaita on saatavilla eri valmistajilta. Valinnanvaraa on myös laadussa ja hinnassa. Olennaista on muistaa, että renkaan laatu ja suorituskyky vaikuttavat merkittävästi auton ajettavuuteen ja turvallisuuteen.

Vertailemalla rengaskaupat Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, voit löytää parhaan vastineen rahalle ja valita laadukkaat renkaat sopivimmalla hinnalla. Vertailemalla saat arvokasta tietoa eri renkaiden ominaisuuksista, hinnoista ja saatavuudesta.

On tärkeää huomioida myös nastarenkaiden oikea käyttö ja niiden aiheuttama kulumisen riski teille. Nastarenkaiden käyttö on laillista Tienoon rajoitetussa ajassa, mutta voit tarkistaa paikalliset määräykset varmistaaksesi oikean käyttöajan.

Useimmiten nastarenkaat ovat hyvä sijoitus talvikeleillä ajamiseen, niiden turvallisuutta ja suorituskykyä korostavat ominaisuudet ovat tervetulleita haastavissa olosuhteissa.

Nastarenkaiden valmistajat

Nokian nastarenkaat

Nokian on tunnettu suomalainen rengasmerkki, joka on erikoistunut nastarenkaisiin. Nokian nastarenkaat tarjoavat erinomaista pitoa ja turvallisuutta talvisissa olosuhteissa. Tämän rengasvalmistajan suosittuja malleja ovat esimerkiksi Hakkapeliitta 10 ja Hakkapeliitta 9.

Michelin nastarenkaat

Michelin on ranskalainen rengasmerkki, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Michelinin valikoimista löytyy useita nastarengasmalleja, kuten X-Ice North 4 ja X-Ice Snow. Ne tarjoavat hyvän pidon, kestävyyden ja ajomukavuuden kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa.

Goodyear nastarenkaat

Goodyear on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Heidän nastarenkaiden valikoimaansa kuuluu malleja kuten Ultra Grip Ice Arctic ja Ultra Grip Performance, jotka on suunniteltu tehokkaaseen toimintaan vaikeissa talviolosuhteissa ja liukkailla teillä.

Bridgestone nastarenkaat

Bridgestone on japanilainen rengasvalmistaja, jonka nastarenkaiden valikoimasta löytyy blizzak-sarja, kuten Blizzak LM005. Nämä renkaat tarjoavat hyvän pidon ja turvallisuuden talvisilla teillä.

Continental nastarenkaat

Continental on saksalainen rengasmerkki, joka tarjoaa laadukkaita nastarenkaita, kuten IceContact 3, ideaalisena vaihtoehtona talviajoon. Ne tarjoavat hyvän pidon ja kestävyyden liukkaissa olosuhteissa.

Hankook nastarenkaat

Hankook on korealainen rengasvalmistaja, ja heidän valikoimiinsa kuuluu monia tehokkaita nastarengasmalleja. Tunnetuimpiin malleihin kuuluvat Winter IPike RS2 ja Winter ICept IZ2.

Falken nastarenkaat

Falken on japanilainen rengasmerkki, joka on tunnettu hyvästä laadustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Falkenin nastarenkaita, kuten Espia EPZ2, suositellaan usein kuluttajille, jotka etsivät edullisia mutta tehokkaita renkaita talvikäyttöön.

Linglong nastarenkaat

Linglong on kiinalainen rengasvalmistaja, joka on kasvattanut suosiotaan erityisesti edullisten hintojensa ja laajenevan tuotevalikoimansa ansiosta. Linglong Green-Max Winter Ice -nastarenkaat tarjoavat kohtuullisen pidon liukkaissa olosuhteissa.

Nankang nastarenkaat

Nankang on toinen kiinalainen rengasvalmistaja, ja heidän valikoimastaan löytyy nastarenkaita edulliseen hintaan. Esimerkiksi Nankang Ice Activa SW-7 tarjoaa kohtuullisen hyvää pitoa ja ajomukavuutta talviolosuhteissa.

Nexen nastarenkaat

Korealaisen Nexenin valikoimasta löytyy nastarenkaita, kuten Winguard Ice Plus, jotka tarjoavat hyvän pidon ja kestävyyden vaihtelevissa talviolosuhteissa.

Vertaile eri rengaskauppojen nastarengasvalikoimia ja hintoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi sopivimmat nastarenkaat omiin tarpeisiisi.

Nastarenkaat: Turvallisuustekijät

Nastarenkaat parantavat turvallisuutta talvisissa olosuhteissa tarjoamalla paremman pidon lumisella, jäisellä ja loskaisella tiellä. Ne on suunniteltu erityisesti liukkaiden olosuhteiden varalle ja auttavat autoilijoita hallitsemaan ajoneuvoaan paremmin.

Nastarenkaiden turvallisuustekijöitä ovat muun muassa:

 • Pito: Nastojen ansiosta renkaat tarjoavat erinomaista pitoa jäisillä ja lumisilla teillä. Nastat pureutuvat jään ja lumen pintaan, mikä vähentää liukkauden riskiä ja tekee ajamisesta turvallisempaa.
 • Lumi: Nastarenkaat on suunniteltu toimimaan tehokkaasti lumisissa olosuhteissa. Renkaiden pintakuviointi ja nastojen sijoittelu auttavat poistamaan lumen renkaan ja tienpinnan välistä, mikä parantaa pidon ja ajovakauden.
 • Jää: Nastarenkaat ovat erityisen hyödyllisiä jäisissä olosuhteissa. Nastat tehostavat renkaan otetta jäällä, mikä ehkäisee liukastumista ja auttaa kuljettajaa säilyttämään hallinnan ajoneuvostaan.
 • Loska: Nastarenkaiden rakenne auttaa myös loskaisissa olosuhteissa. Renkaiden urat ja kuviointi on suunniteltu poistamaan loska renkaan alta tehokkaasti ja siten parantamaan pidon.

Rengaskauppojen vertailu on tärkeää, jotta löydät juuri sinun ajoneuvoosi sopivat nastarenkaat. Renkaatnetista.com tarjoaa kattavan rengaskauppavertailun, jonka avulla voit löytää parhaan ratkaisun talvirenkaiden hankintaan. Tämä varmistaa, että saat parhaan mahdollisen turvallisuuden ja suorituskyvyn nastarenkaista talviajossa.

Kitkarenkaat vs. nastarenkaat

Kitkarenkaat ja nastarenkaat ovat molemmat suosittuja talvirenkaita, mutta niiden välillä on eroja, joiden vuoksi toinen saattaa soveltua paremmin tietylle kuljettajalle. Kattavan vertailun avulla kuljettaja voi päättää, kumpi vaihtoehto sopii hänelle parhaiten.

Talvirenkaiden tärkein tehtävä on tarjota ajoille hyvää pitoa huonoilla keliolosuhteilla. Nastarenkaat ovat tunnettuja erinomaisen pidon tarjoamiseksi jäisillä teillä. Nastaedut johtuvat sekoituksesta metallitappeja, jotka pureutuvat jäähän ja antavat lisäpitoa. Nastarenkaiden huono puoli on kuitenkin se, että ne saattavat aiheuttaa meluhaittoja ja kulumista tienpinnalle.

Kitkarenkaat, toisaalta, tarjoavat hyvän pidon kaikilla talviolosuhteilla käyttäen kumisekoitemikä sisältää silikaa. Silikapitoisen kumisekoitteen ansiosta kitkarenkailla on erinomainen pito myös märillä ja lumisilla teillä. Lisäksi kitkarenkaat ovat hiljaisempia ja ympäristöystävällisempiä, koska ne eivät kuluta tienpintaa samalla tavalla kuin nastarenkaat.

Asiantuntijat suosittelevat usein nastarenkaita, mikäli ajomatkat sisältävät paljon jäisiä teitä. Kitkarenkaat ovat puolestaan hyvä vaihtoehto kaupunkiajossa ja lumisilla teillä ajaville. Molempien renkaiden suorituskykyä ja hintaa kannattaa vertailla huolellisesti ennen päätöksentekoa.

Renkaiden vertailussa ja hankinnassa kannattaa hyödyntää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua. Vertailun avulla voi löytää parhaat tarjoukset ja arvioinnit eri rengaskaupoista. Näin kuljettaja voi tehdä tietoiseen valintaan ja hankkia sopivimmat talvirenkaat tarpeidensa mukaan.

Nastarenkaat: Mitat

Nastarenkaiden koko eli leveys on olennainen osa talvirenkaiden valintaa. Se vaikuttaa ajomukavuuteen, taloudellisuuteen ja turvallisuuteen. Nastarenkaiden leveys saattaa vaihdella, joten sinun on tärkeää tarkistaa ajoneuvosi manuaalista suositeltava renkaiden leveys. Rengaskauppojen leveysvalikoima on kattava, joten voit valita monista eri vaihtoehdoista sopivimman autollesi.

Erilaisilla leveyksillä on omat etunsa ja haittansa. Esimerkiksi leveämmät renkaat tarjoavat paremman pidon jäisellä tiellä, mutta ne saattavat kuluttaa enemmän polttoainetta. Toisaalta kapeammat renkaat voivat olla taloudellisempia ja tarjota vakaamman ajokokemuksen matalammalla kuminopeudella.

On tärkeää vertailla eri rengaskauppojen tarjouksia ja valikoimaa löytääksesi parhaat nastarenkaat autollesi. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu on erinomainen apuväline, joka auttaa sinua löytämään parhaiten sopivat nastarenkaat sekä mittojen että hinnan suhteen.

Kun olet päättänyt oikean leveyden, muista huomioida myös muiden rengasmittojen kuten korkeuden ja halkaisijan yhteensopivuus ajoneuvosi kanssa. Nämä rengaskoot määrittelevät, kuinka renkaat sopivat autosi vanteille ja renkaankoteloon, sekä niiden yhteensopivuus auton jousituksen kanssa. Tarkista aina ajoneuvokohtaiset suositukset ihan jotta varmistat parhaan mahdollisen toimivuuden ja turvallisuuden.

Valitessasi nastarenkaat oikeilla mitoilla varmistat, että ajokokemuksesi talvikeleillä on mukava, turvallinen ja taloudellinen. Muista aina tarkistaa renkaiden kunto säännöllisesti ja vaihtaa ne tarvittaessa, jotta ajoturvallisuutesi säilyy parhaalla mahdollisella tasolla.

Nastarenkaat: Asennus ja käyttöikä

Nastarenkaiden asennus on tärkeää suorittaa oikein, jotta ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Asennuksen yhteydessä tulisi huomioida renkaiden merkinnät ja valmistajan suositukset. Nastarenkaiden käyttöikä vaihtelee huomattavasti ajotavasta, ajokilometreistä ja renkaan laadusta riippuen. On suositeltavaa vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla.

Nastarenkaiden asennuksen yhteydessä tulee huomioida seuraavat seikat:

 • Renkaiden merkinnät: Varmista, että renkaat asennetaan oikeassa järjestyksessä ja oikealle akselille. Renkaissa on usein merkinnät, jotka kertovat esimerkiksi renkaan oikean asennussuunnan.
 • Pulttien ja nippojen kireys: Näiden tulee olla valmistajan suositteleman kireyden mukaiset.
 • Kitkan tasaisuus: Tarkista nastojen kuluminen ja mahdolliset vauriot, jotka voivat vaikuttaa renkaan toimintaan.

Nastarenkaiden käyttöikään vaikuttaa monia tekijöitä, kuten:

 • Ajotapa: Ajo-olosuhteet ja ajotapa voivat vaikuttaa renkaiden kulumiseen. Agressiivinen ajo ja äkilliset jarrutukset kuluttavat nastoja nopeasti.
 • Ajokilometrit: Renkaiden käyttöikä riippuu myös siitä, kuinka paljon autolla on ajettu. Suositeltavaa on vaihtaa nastarenkaat 5–8 vuoden välein tai kun ajokilometrejä on kertynyt noin 60 000 km.
 • Laatu: Renkaan valmistajan, mallin ja laadun vaikutus nastarenkaiden käyttöikään on merkittävä. Laadukkaammat renkaat voivat kestää pidempään kuin edullisemmat.

Muistathan tarkistaa nastojen kunnon säännöllisesti ja huoltaa renkaita asianmukaisesti. Näin varmistat, että ne toimivat optimaalisesti ja turvallisuus liikenteessä säilyy parhaana mahdollisena.

Nastarengashaku

Rengashaku on tärkeä osa nastarenkaiden valintaprosessia. Tämä auttaa kuluttajia löytämään oikeat renkaat ajoneuvoihinsa. Rengashakupalveluiden, kuten Renkaatnetista.comin avulla, käyttäjät voivat vertailla eri rengaskauppojen tarjouksia ja valita itselleen sopivimmat vaihtoehdot.

Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla voi vertailla eri rengaskauppoja. Vertailun avulla voi varmistaa, että valittu rengaskauppa on  kilpailukykyinen.

Käyttämällä rengashaku- ja rengaskauppavertailupalveluita ostaja voi löytää parhaat nastarenkaat ajoneuvolleen samalla huomioiden niiden hinnan. Näin ollen kuluttaja välttyy myös yllättäviltä kustannuksilta ostotilanteessa.

Lisätietoja nastarenkaista

Nastarenkaat ovat talvella käytettävät renkaat, jotka on varustettu metallisilla nasteilla. Nämä nastat auttavat parantamaan auton pidonominaisuuksia jäisillä ja lumisilla teillä. Tässä osiossa tarkastellaan lähemmin nastarenkaiden ominaisuuksia sekä niiden valintaa ja huoltoa.

Nastarenkaiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja. Ensinnäkin, nastarenkaiden laatu ja hinta vaihtelevat merkittävästi. Tämän vuoksi on suositeltavaa vertailla eri rengaskauppojen tarjouksia ennen ostopäätöstä. Renkaatnetista.com on hyvä sivusto, joka sisältää rengaskauppavertailun, jonka avulla voit löytää parhaat nastarenkaat eri hintaluokissa.

Nastarenkaiden käyttö on sallittua tietyllä ajanjaksolla Suomessa. Yleensä lue lisää -osiosta löytyy tarkemmat tiedot nastarenkaiden käyttöajan rajoituksista. Joissakin maissa nastarenkaiden käyttö on kielletty kokonaan, joten kansainvälistä matkaa suunnitellessa on hyvä tarkistaa kohdemaan säännöt.

Nastarenkaiden huolto on olennainen osa niiden käyttöä. Huollon ansiosta renkaiden elinikä kasvaa, joten on suositeltavaa suorittaa säännöllinen tarkastus. Tärkeitä nastarenkaiden huollossa ovat:

 • Renkaiden kulutuspinnan syvyyden mittaus
 • Nastojen tarkastus kulumisen ja vaurioitumisen varalta
 • Renkaiden paineiden tarkistaminen
 • Renkaiden vaihtaminen tasaisen kulumisen varmistamiseksi

Lopuksi, nastarenkaiden käyttö on tehokas keino parantaa ajoturvallisuutta talvella. Oikeanlaisten nastarenkaiden valinta, huolto ja käyttö auttavat varmistamaan turvalliset olosuhteet sekä itselle että muille tiellä liikkujille.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin nastarenkaiden vaihto on suositeltavaa?

Nastarenkaiden vaihto on suositeltavaa lokakuun ja marraskuun välisenä aikana, kun lämpötila alkaa laskea pysyvästi nollan alapuolelle ja lumi tai jää muodostavat talvikelejä. Vaihtoaika voi kuitenkin vaihdella alueittain sääolosuhteiden mukaan.

Milloin talvirenkaiden käytöstä sakotetaan?

Suomessa talvirenkaiden käyttö on pakollista joulukuun alusta helmikuun loppuun. Mikäli ajoneuvolla on kesärenkaat tämän ajanjakson aikana, voi siitä saada sakon.

Milloin nastarenkaiden käyttö on sallittua?

Nastarenkaita saa käyttää marraskuun 1. päivästä maaliskuun 31. päivään, tai kun sääolosuhteet sitä vaativat. Jos ajoneuvolla on jarrullinen yhdistelmä, nastarenkaita saa käyttää myös lokakuun aikana.

Saako nypityillä nastarenkailla ajaa kesällä?

Ei saa. Nypityillä nastarenkailla ajaminen kesällä on kielletty, sillä ne aiheuttavat tien pinnalle vahinkoa ja lisäävät melua.

Mikä koko sopii autooni nastarenkaille?

Nastarenkaiden koko riippuu auton rengaskoosta ja valmistajan suosituksista. Tarkista autoosi sopiva rengaskoko auton rekisteriotteesta tai käyttöohjekirjasta. Voit myös vertailla rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi oikeankokoiset nastarenkaat ja parhaat tarjoukset.

Kuinka nastarenkaiden kulumista voi tarkistaa?

Nastarenkaiden kulumista kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Tarkista renkaiden kulutuspinnan syvyys, joka tulisi olla vähintään 3 millimetriä pito-ominaisuuksien takaamiseksi. Tarkista myös nastojen kiinnitys ja niiden määrä.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannemerkit