Työkonerenkaat netistä

Työkonerenkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella alla olevista palveluista.

työkonerenkaat
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Työkonerenkaat netistä

Työkonerenkaat ovat tärkeä osa maatalouden, teollisuuden ja viljelyn toimintaa. Ne auttavat varmistamaan, että erilaiset työkoneet, kuten traktorit, kaivinkoneet ja kuormaajat, toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Oikeanlaisen työkonerenkaan valinta on olennainen, sillä se vaikuttaa työkoneen suorituskykyyn, käyttöikään ja kustannustehokkuuteen.

Maatalous ja viljely ovat merkittäviä sovelluskohteita työkonerenkaille. Ne auttavat parantamaan työkoneiden vakautta ja pitokykyä maastoissa, joissa on erilaisia olosuhteita, kuten mutaa, hiekkapohjaa tai kiveä. Työkonerenkaiden valinnassa on otettava huomioon maasto, traktorin teho ja työkoneen kuorma. Erilaiset kumiseokset ja kuviot vaikuttavat renkaiden kestävyyteen ja pidempään käyttöikään.

Teollisuuden käytössä työkonerenkaat ovat myös keskeisessä roolissa. Esimerkiksi rakennustyömailla ja teollisuuden kuljetuksissa erilaisten renkaiden avulla voidaan parantaa työkoneiden liikkuvuutta, kuljetus­kapasiteettia ja energiatehokkuutta. Joissakin tapauksissa teollisuuden käyttäjät saattavat valita erikoisrenkaita, joilla on lisäominaisuuksia, kuten läpäisemätön rakenne tai erityinen kulutuspinta.

Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa löytämään sopivimmat työkonerenkaat eri käyttötarkoituksiin. Vertailun avulla voidaan varmistaa, että valitaan laadukkaat ja kestävät renkaat, jotka tukevat tehokasta, turvallista ja kustannustehokasta toimintaa. Näin ollen on hyvä ottaa aikaa vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa, jotta löydetään paras mahdollinen ratkaisu työkoneille.

Työkonerenkaiden tyypit

Työkonerenkaiden valintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten käyttötarkoitus, koneen kuormitus ja ympäristöolosuhteet. Tässä artikkelissa käsittelemme kolmea erilaista työkonerenkaiden tyyppiä: ristikkudos työkonerenkaat, vyörenkaat ja umpikumirenkaat.

Ristikudos työkonerenkaat

Ristikudos työkonerenkaat, eli rengasrungon rakenteeltaan niin kutsuttuja diagonaalirenkaita, ovat perinteisiä työkonerenkaita. Ne soveltuvat erityisesti pienempiin työkoneisiin ja traktoreihin. Ristikkudosrenkaiden rakenteen ansiosta ne tuovat hyvän pito-ominaisuudet sekä tasaisella että epätasaisella maastolla. Näitä renkaita suositellaan, kun koneen kuormitus ja nopeus ovat alhaiset.

Vyörenkaat

Vyörenkaat ovat ristikkudosrenkaita nykyaikaisempia, ja ne tunnetaan myös nimillä teollisuus vyörenkaat ja MPT-vyörenkaat. Vyörenkaiden pääasiallinen rakenne on vahvikkeiden jäykkä rakenne, mikä tuo lisää kantokykyä ja kestävyyttä. Ne ovat hyvä valinta isoihin teollisuuskoneisiin tai maatalouskoneisiin, joissa suuremmat kuormat ja nopeus ovat yleisiä. Vyörenkaat tarjoavat myös hyvän ajomukavuuden ja vähäisen kulumisen.

Umpikumirenkaat

Teollisuus umpikumirenkaat ovat täysin ilmatiiviitä ja ne soveltuvat erityisesti koneisiin, jotka liikkuvat alueilla, joissa on teräviä esineitä tai muuta rengasvaurioita aiheuttavaa ainesta. Umpikumirenkaat ovat kestäviä ja huoltovapaita, mikä tekee niistä suositun valinnan esimerkiksi kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja trukkien renkaiksi.

Muista, että rengasvalinnoilla on suuri vaikutus työkoneen toimivuuteen ja turvallisuuteen. Rengaskauppojen vertailu auttaa löytämään edulliset ja laadukkaat renkaat parhaaseen hintaan. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu on hyvä työkalu tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Työkonerenkaiden käyttö

Traktorin renkaat

Traktorin teollisuusrenkaat ovat tärkeitä työkaluja maatalouden, maanrakennuksen ja muiden raskaiden teollisuuden parissa. Ne tarjoavat parantunutta liikkuvuutta, pitoa ja suorituskykyä erilaisissa maasto-olosuhteissa. Hi-power traktorin renkaat ovat erityisen suosittuja, koska ne tarjoavat suuren kantavuuden ja tasaisen ajokokemuksen.

Tyypillisiä traktorin renkaiden ominaisuuksia ovat:

 • Vahva kulutuspinta
 • Suuri kantavuus
 • Hyvä pito erilaisilla alustoilla
 • Pitkä käyttöikä

Renkaiden valinnassa kannattaa vertailla eri rengaskauppoja ja hyödyntää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua löytääkseen parhaat tarjoukset.

Kaivinkonerenkaat

Kaivinkoneiden renkaat ovat välttämättömyys, kun työmaalle suoritetaan kaivuutöitä, kuten maan siirtoa, rakentamista tai kunnossapitoa. Nämä renkaat eroavat traktorin renkaista, koska niiden tulee tarjota suurempi vakaus ja kestävyys vaativissa olosuhteissa.

Tärkeimmät seikat, jotka tulisi huomioida kaivinkonerenkaiden valinnassa:

 • Paksu ja kestävä kulutuspinta
 • Erittäin hyvä kuormankantokyky
 • Vaativiin olosuhteisiin ja työolosuhteisiin suunnitellut

Renkaiden vertailussa on jälleen suositeltavaa käyttää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua parhaan mahdollisen valinnan tekemiseksi.

Maastokuorma-auton renkaat

Maastokuorma-autojen renkaat ovat suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan hyvän pidon sekä ajomukavuuden raskaissa olosuhteissa. Ne ovat tärkeitä, kun kyseessä on kuljetustehtävä maastossa, jossa tavalliset renkaat eivät pärjää.

Maastokuorma-auton renkaiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Suuret kuvion palat ja voimakas kuvio
 • Hyvä itsepuhdistuskyky
 • Erinomainen pito mudassa, lumessa ja jäällä
 • Pitkä käyttöikä ja kestävyys

Älä unohda myös vertailla eri rengaskauppoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Työkonerengasmerkit

Mitas

Mitas on tunnettu ja luotettava rengasvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työkonerenkaita. Mitas-renkaat tunnetaan kestävyydestään ja suorituskyvystään, ja ne ovat erinomainen valinta monille työkoneille. Mitas-valikoimasta löytyy sekä radial- että diagonaalirakenteisia renkaita, ja se kattaa myös useita eri kokoluokkia sekä pintakuvioita, jotta voit löytää juuri oikeat renkaat koneellesi.

Bridgestone

Bridgestone on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista ja sen tuotevalikoimasta löytyy myös laadukkaita työkonerenkaita. Heidän renkaissaan korostuvat kestävyys, tehokkuus ja turvallisuus. Bridgestone-renkaat valmistetaan tarkkaan tutkituista ja testatuista kumiseoksista, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja hyvän suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa.

Pirelli

Pirelli on italialainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisten henkilöauton renkaiden valmistajana, mutta heidän valikoimastaan löytyy myös laaja kattaus työkonerenkaita. Pirelli on sitoutunut jatkuvaan tutkimukseen ja kehitykseen, mikä näkyy heidän renkaidensa edistyksellisissä teknologioissa ja materiaaleissa. Pirelli-renkaiden avulla työkoneesi saavat sekä parannettua käsiteltävyyttä että vakaata suorituskykyä eri työkohteissa.

On tärkeää vertailla eri rengasmerkkejä ja niiden ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Vertailemalla eri rengasmerkkejä, kuten Mitas, Bridgestone ja Pirelli sekä muita vaihtoehtoja, kuten Hilo, Westlake ja BKT, löydät juuri sen oikean vaihtoehdon työkoneellesi. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa sinua tässä vertailussa löytämään parhaan mahdollisen rengassarjan työkoneeseesi.

Työkonerenkaiden hankinta

Työkonerenkaiden hankintaan kuuluu useita vaiheita, ja hintaan vaikuttavat monenlaiset tekijät. Ensimmäinen askel on valita sopiva tuote, joka vastaa omaa tarvetta. On tärkeää tutkia eri valmistajien tarjoamia renkaita ja niiden ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tutkiessasi eri vaihtoehtoja, on hyvä vertailla eri rengaskauppojen hintoja ja tarjouksia. Voit käyttää apunasi Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua löytääksesi parhaimmat mahdolliset hinnat ja palvelut. Vertailu auttaa löytämään edullisimmat tarjoukset ja mahdolliset alennukset.

Hinta koostuu tyypillisesti renkaiden perushinnasta, toimitusmaksuista ja mahdollisista lisäpalveluista, kuten asennuksesta. Lasku voidaan yleensä maksaa useilla eri maksutavoilla, kuten verkkomaksulla, luottokortilla tai jälkikäteen saatavalla laskulla.

Posti hoitaa työkonerenkaiden toimituksen, ja toimitusaika vaihtelee sen mukaan, mistä rengaskaupasta ostat tuotteen. Verkkokaupoissa tilatut työkonerenkaat lähetetään yleensä suoraan ostajan ilmoittamaan osoitteeseen. On tärkeää tarkistaa toimitusehdot ennen tilauksen tekemistä, sillä niissä kerrotaan esimerkiksi mahdollisista toimituskuluista ja palautusoikeudesta.

Muista, että työkonerenkaiden hankinta on investointi, joten on tärkeää ottaa huomioon myös renkaiden laatu ja kestävyys. Vertailemalla eri verkkokas saat luotettavasti tietoa eri tuotteista ja löydät parhaat tarjoukset työkonerenkaille.

Työkokoneiden renkaiden ylläpito ja huolto

Työkokoneiden renkaiden ylläpito ja huolto ovat tärkeitä näkökohtia työkoneiden tehokkuuden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. On tärkeää huolehtia renkaiden kunnosta, jotta työkoneet toimivat oikein ja estetään onnettomuuksia.

Tarvikkeet ovat olennainen osa työkokoneiden renkaiden huoltoa. Oikeanlaisilla tarvikkeilla, kuten rengaspaineenmittarilla ja rengastasapainotuslaitteilla, voidaan varmistaa, että renkaat toimivat optimaalisesti.

Vannenauhat ovat toinen tärkeä osa työkokoneiden renkaiden huoltoa. Ne auttavat varmistamaan renkaiden oikean asennuksen ja estävät renkaiden liukumista vanteilta. Vannenauhojen tarkastus ja vaihto auttaa pitämään renkaat kunnossa ja ehkäisee liiallista kulumista.

Vanteet ovat myös huomionarvoisia työkokoneiden renkaiden ylläpidossa. Niiden tarkastus ja huolto ovat tärkeitä renkaiden pitkän käyttöiän takaamiseksi. Varmista, että vanteet ovat suorat ja vapaat halkeamista tai korroosiosta. Työkonevanteet on valittava huolellisesti, jotta ne sopivat oikein työkokoneen renkaisiin.

Renkaiden hankinnassa voidaan ottaa avuksi Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu, joka auttaa löytämään parhaan vaihtoehdon sekä hinnaltaan että laadultaan. Vertailemalla eri rengaskauppojen tarjontaa voit tehdä tietoisemman päätöksen ja säästää aikaa ja rahaa.

Yllä mainittujen toimenpiteiden avulla työkokoneiden renkaiden ylläpito ja huolto on helppoa ja vaivatonta. Näin voit varmistaa työkokoneidesi sujuvan ja turvallisen käytön pitkään.

Työkonerenkaat tulee olla riittävän kestävät

Työkonerenkaiden kestävyys on merkittävä tekijä, joka vaikuttaa työkoneen suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Kun valitset työkonerenkaita, on tärkeää ottaa huomioon renkaiden materiaali, kumisekoitus ja profiilin muoto. Näiden ominaisuuksien avulla voidaan varmistaa, että renkaat kestävät mahdollisimman kauan ja tuottavat parhaan suorituskyvyn työkoneelle.

Vakaus on toinen tärkeä ominaisuus, joka on otettava huomioon valittaessa työkonerenkaita. Vakaa työkonerengas takaa paremman ajomukavuuden ja hallittavuuden, mikä on erityisen tärkeää vaativissa olosuhteissa ja maastoissa. Oikean kokoisten ja mallisten renkaiden valinta on avainasemassa varmistaaksesi, että työkoneesi pysyy tukevasti maassa ja ohjattavuus säilyy hyvänä.

Toimitus on keskeinen huomioon otettava seikka työkonerenkaiden hankinnassa. Ammattimaisen palvelun ja luotettavan toimituksen varmistaminen on välttämätöntä, jotta työkoneen käyttökatkot eivät veny ja työmääristä voidaan selvitä aikataulussa. Hyvä renkaiden verkkokauppa tarjoaa monipuoliset toimitusvaihtoehdot, jotta saat renkaat käyttöösi juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Verkkokauppa on nykyään olennainen osa renkaiden hankintaa, ja se tarjoaa nopean ja helpon tavan vertailla eri rengasvaihtoehtoja ja hintoja. Vertaile rengaskaupat Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, niin varmistat, että löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

Lopuksi, on tärkeää tehdä harkittu päätös työkonerenkaiden valinnassa. Keskity kestävyyteen, vakautta, toimitusaikaan ja verkkokaupan luotettavuuteen, niin sijoituksesi työkonerenkaisiin on taatusti kannattava.

Usein kysytyt kysymykset

Missä voi ostaa laadukkaita työkonerenkaita?

Laadukkaita työkonerenkaita voi ostaa monista eri rengaskaupoista ja -liikkeistä. On suositeltavaa vertailla eri myyjien tarjouksia Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, jotta löydät parhaat hinnat ja saat tietoa tuotteiden laadusta.

Kuinka usein työkonerenkaita tulisi vaihtaa?

Työkonerenkaiden vaihtotiheys riippuu niiden kulumisesta ja käyttöolosuhteista. Tarkista renkaiden kunto säännöllisesti ja vaihda ne tarvittaessa. Huolellinen huolto ja oikea säilytys voivat pidentää renkaiden käyttöikää.

Mitkä ovat parhaat merkit työkonerenkaille?

Parhaat työkonerenkaiden merkit vaihtelevat käyttötarkoituksen ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Tunnettuja merkkejä ovat esimerkiksi Nokian, Michelin ja Bridgestone. Tärkeintä on valita laadukas merkki, joka vastaa omia tarpeita ja budjettia.

Miten työkonerenkaiden hinta vertautuu muihin renkaisiin?

Työkonerenkaiden hinnat voivat vaihdella suuresti, mutta ne ovat yleensä kalliimpia kuin henkilöautojen renkaat. Tämä johtuu niiden kestävämmästä rakenteesta ja erikoisominaisuuksista, jotka on suunniteltu täyttämään raskaan kaluston vaatimukset.

Kuinka kauan työkonerenkaat yleensä kestävät?

Työkonerenkaiden käyttöikä riippuu monista tekijöistä, kuten renkaiden laadusta, oikeasta käytöstä, sääolosuhteista ja ajotyypistä. Hyvälaatuiset renkaat voivat kestää useita vuosia oikein hoidettuna. Oikea säilytys ja huolto vaikuttavat myös renkaiden käyttöikään.

Millaisia erikoisominaisuuksia työkonerenkaissa voi olla?

Työkonerenkaissa voi olla useita erikoisominaisuuksia, kuten parempi pito erilaisilla pinnoilla, kestävämpi rakenne ja kulumiskestävyys sekä ominaisuuksia, jotka parantavat ajomukavuutta ja ajoneuvon hallintaa. Valitse renkaat, jotka täyttävät omat käyttötarpeesi ja -olosuhteet.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannemerkit