Kitkarenkaat netistä

Kitkarenkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella alla olevista palveluista.

kitkarenkaat
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 2 - 5 arkipäivää 30 päivää
Rengastukkurit on Suomalainen yritys, joka on erikoistunut renkaiden ja vanteiden myyntiin. Rengastukkurit ovat toimineet alalla jo vuosia, ja vuonna 2020 uudistetusta verkkokaupasta on entistä helpompi löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 2 - 10 arkipäivää 14 päivää
Skruvat.fi hintatakuu takaa että saat renkaita ja vanteita tunnetuilta valmistajilta samaan hintaan kuin muualta!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei 3 - 5 työpäivää 30 päivää
Ruotsin suurin renkaiden ja vanteiden verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset, edulliset hinnat ja ammattitaitosta asiakaspalvelua.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä 3 - 7 työpäivää 14 päivää
Eurooppalainen Tirendo tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita ja vanteita. Nopea asiakaspalvelu ja yli 5000 asennuskumppania.
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Ei Tuotekohtainen 14 päivää
Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa nopeat toimitukset kotiin tai asennusliikkeelle. Säästä jopa 40% tavallisen rengasliikkeen hinnoista!
Katso tarjoukset
Ilmainen toimitus Toimitusaika Palautusoikeus
Kyllä Tuotekohtainen 30 päivää
Renkaat.com on hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset vertailemalla lukuisten eri rengas-, vanne- ja autotarvikekauppiaiden hinnastoja.

Kitkarenkaat netistä

Kitkarenkaat ovat erinomainen valinta winter pito ja turvallisuus. Ne on suunniteltu tarjoamaan parempi pito ja hallinta tiellä jäisissä, lumisissa tai sateisissa olosuhteissa. Niiden pääasiallinen tarkoitus on vähentää liukastumisvaaraa ja parantaa ajoterveyttä vaativissa talviolosuhteissa.

Kitkarenkaiden etuna on niiden ainutlaatuinen kumiseos, joka pysyy joustavana alhaisissa lämpötiloissa, mikä takaa paremman otteen ja pidemmän käyttöiän. Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä valittaessa talvirenkaita, ja kitkarenkaat tarjoavat korkean tason turvallisuutta määrin, että ne voivat auttaa välttämään onnettomuuksia ja lisäämään kuljettajan luottamusta.

Kitkarenkaat tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna muihin talvirenkaisiin:

  • Parempi pito: Kitkarenkaat tarjoavat erinomaisen pidon lumessa, jäällä ja märillä sekä kuivilla teillä. Tämä saavutetaan erityisten kumiseosten ja pintakuvioinnin avulla.
  • Helppo asennus: Toisin kuin nastarenkaat, kitkarenkaita voi käyttää ilman erityistä asennusta, mikä tekee niistä kätevämmän ja kustannustehokkaamman vaihtoehdon.
  • Vähemmän tiivistymistä: Kitkarenkaiden käyttö ei aiheuta nastarenkaille ominaista tiivistymistä ja melua.

Kun valitset kitkarenkaita, on tärkeää verrata eri rengaskauppoja ja niiden tarjouksia. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu on erinomainen työkalu tämän vertailun tekemiseen, joka auttaa löytämään parhaat hinnat ja laadukkaimmat tuotteet. Muista aina valita laadukkaat kitkarenkaat tunnetuilta valmistajilta, jotta varmistat parhaan mahdollisen pidon ja turvallisuuden talvella.

Kitkarengasmerkkien vertailu

Nokian

Nokian on tunnettu erityisesti talvirenkaiden valmistuksesta ja heidän Hakkapeliitta-mallistonsa on arvostettu sekä kuluttajien että asiantuntijoiden keskuudessa. Nokian renkaat ovat erinomaisia pohjoismaisissa olosuhteissa ja tarjoavat hyvää pitoa lumella, jäällä ja loskassa.

Michelin

Michelin on ranskalainen rengasvalmistaja ja yksi maailman suurimmista. Heidän renkaansa tunnetaan laadusta ja erinomaisesta suorituskyvystä eri olosuhteissa. Michelinin kesä- ja talvirenkaat ovat erittäin suosittuja ja niitä arvostetaan niiden luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta.

Bridgestone

Bridgestone on japanilainen rengasvalmistaja ja heidän valikoimaansa kuuluu laaja kirjo erilaisia kesä- ja talvirenkaita. Bridgestonen renkaiden vahvuuksia ovat mm. hiljaisuus ajon aikana ja hyvä jarrutusteho märillä teillä. Ne sopivat hyvin erilaisiin ajoneuvoihin ja tarpeisiin.

Goodyear

Goodyear on amerikkalainen rengasvalmistaja, joka tunnetaan monipuolisista malleistaan sekä korkeasta laadusta. Heidän renkaissaan yhdistyvät erinomainen suorituskyky, mukavuus ja turvallisuus. Goodyearin valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin henkilöautoihin kuin raskaampaankin kalustoon.

Dunlop

Dunlop on brittiläinen rengasvalmistaja, jonka renkaat ovat tunnettuja urheilullisuudestaan ja suorituskyvystään. Dunlopin renkaat tarjoavat hyvän pidon ja vakauden erityisesti nopeissa vauhdeissa ja kaarteissa. Ne sopivat erinomaisesti niin sporttisempiin ajoneuvoihin kuin muihinkin autoihin.

Kun valitset uudet renkaat ajoneuvoosi, on tärkeää vertailla eri merkkien ominaisuuksia, jotta löydät parhaiten omaan tarpeeseesi ja ajotyyliisi sopivat renkaat. Vertaile eri rengaskauppojen tarjontaa Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaat hinnat ja sopivimmat renkaat.

Kitkarenkaiden ominaisuudet ja suorituskyky

Kitkarenkaat ovat erinomainen valinta monille autoilijoille, jotka haluavat hyvän ajotuntuman ja hiljaisuuden. Tässä osiossa käsitellään suorituskykyä, ajotuntumaa, hiljaisuutta, jarrutusmatkaa ja ohjattavuutta kitkarenkaissa.

Suorituskyky on yksi tärkeimmistä tekijöistä renkaiden valinnassa. Kitkarenkaat tarjoavat hyvän pidon erilaisissa olosuhteissa, kuten märällä, kuivalla ja lumisella tiellä. Tämä varmistaa turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen.

Ajotuntuma on myös tärkeä ominaisuus. Kitkarenkailla ajaminen on miellyttävää ja luontevaa, ja ne tarjoavat hyvän tasapainon mukavuuden ja hallinnan välillä. Kitkarenkaissa on tasainen ja vakaata ajotuntuma.

Hiljaisuus on merkittävä etu kitkarenkaissa. Nämä renkaat ovat yleensä hiljaisempia kuin nastarenkaat, mikä tekee ajamisesta miellyttävämmän kokemuksen esimerkiksi kaupunkiolosuhteissa.

Jarrutusmatka on olennainen osa renkaan suorituskykyä. Kitkarenkaat tarjoavat hyvän jarrutusmatkan monenlaisilla pinnoilla, mutta erityisesti märällä ja kuivalla tiellä.

Ohjattavuus tarkoittaa renkaan kykyä reagoida kuljettajan ohjausliikkeisiin ja siirtyä tienpinnalle tehokkaasti. Kitkarenkaat tarjoavat hyvän ohjattavuuden käänteissä ja mutkissa, parantaen turvallisuutta kaikissa ajotilanteissa.

Renkaiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota ja vertailla eri rengaskauppojen tarjontaa. Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailu auttaa löytämään parhaat vaihtoehdot ja hinnat suosituilta rengasmerkeiltä.

Rengastyyppi ja sen valinta

Rengaskoon valinta on tärkeä osa kitkarenkaiden hankintaa. Rengaskoko koostuu leveydestä, korkeudesta ja halkaisijasta. Oikean rengaskoon löytämiseksi tarkista auton rekisteriote tai kysy autonvalmistajalta suositeltavaa kokoa.

Rengastyypissä on useita vaihtoehtoja, kuten nastarenkaat ja talvirenkaat. Nastarenkaat tarjoavat parasta pitoa jäisillä teillä, mutta voivat aiheuttaa melua ja tienpintavaurioita. Talvirenkaat ovat hiljaisempia ja ympäristöystävällisempiä, mutta niiden pito ei ole yhtä hyvä kuin nastarenkailla.

Leveys vaikuttaa renkaan pinta-alaan ja siten pitoon. Leveämmät renkaat tarjoavat paremman pidon, mutta voivat heikentää polttoainetehokkuutta ja ajettavuutta. Kapeammat renkaat ovat yleensä parempia lumisissa olosuhteissa, kun taas leveämmät renkaat sopivat paremmin märille ja jäisille teille.

Uudet renkaat on hyvä valita riittävällä urasyvyydellä, joka takaa turvallisen ajon eri sääolosuhteissa. Laissa määrätty vähimmäisurasyvyys on 3 mm talvirenkaille, mutta suositus on vähintään 5 mm.

Vertaile eri rengaskauppojen tarjouksia ja valikoimia Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla. Näin voit löytää parhaat hinnat ja laadun, sekä saada asiantuntevaa apua oikean rengastyypin ja -koon valitsemisessa.

Kitkarenkaiden hinta ja ostaminen

Netistä Ostaminen

Netistä ostaminen on nykyään yleinen tapa hankkia kitkarenkaat. Monet rengasverkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman eri merkkisiä ja hintaisia kitkarenkaita, joten löydät helposti juuri autoosi sopivat renkaat. Muista kuitenkin aina tarkistaa hinnat eri verkkokaupoista, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Verkossa ostettaessa on tärkeää huomioida ALV, joka saattaa vaihdella eri kaupoissa. Älä myöskään unohda ottaa huomioon mahdollisia toimituskuluja, jotka saattavat vaikuttaa lopulliseen hintaan. Voit käyttää Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua vertailemaan eri verkkokauppojen hinnat ja valikoimat. Näin on helppo löytää edullisin ostoskori ja säästää rahaa.

Tavaratalosta ostaminen

Toinen vaihtoehto on ostaa kitkarenkaat tavaratalosta. Tavarataloissa saat yleensä henkilökohtaista palvelua ja ammattilaisen apua sopivien renkaiden valintaan. Tavallisesti tavarataloissa on myös rengastarjouksia, jotka voivat olla houkuttelevia.

Tavarataloissa hinnat saattavat olla korkeammat kuin netissä, mutta toisaalta saat välittömän palvelun ja voit tarkistaa tuotteen ominaisuudet henkilökohtaisesti ennen ostopäätöstä. Kuten netistäkin ostettaessa, muista tarkistaa eri tavaratalojen hinnat ja tarjoukset saadaksesi parhaan mahdollisen diilin.

Molemmissa ostotavoissa on omat etunsa ja haittansa. Netistä ostaminen voi usein olla halvempaa, mutta tavaratalosta ostamisessa on palvelun ja henkilökohtaisen opastuksen etu. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse sinulle sopivin tapa hankkia kitkarenkaat.

Renkaan asennus ja huolto

Renkaan asennus ja huolto ovat tärkeitä kitkarenkaiden käyttämisessä. Ensimmäinen vaihe on valita oikea rengas, joka perustuu kumiseokseen ja muihin ominaisuuksiin. Öljyjä ja muita joustavia aineita sisältävän kumiseoksen tulee olla sellainen, joka toimii parhaiten erilaisissa talviolosuhteissa.

Asennus on tehtävä ammattilaisen toimesta, jotta varmistetaan turvallisuus ja oikea istuvuus. On suositeltavaa vertailla rengaskaupat Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääksesi parhaat asennuspalvelut ja tarjoukset. Jotkut rengaskaupat tarjoavat myös paketteja, joihin kuuluu renkaiden asennus sekä muut huoltotoimenpiteet.

Renkaiden huolto on myös oleellinen osa niiden kestävyyttä ja suorituskykyä. Seuraavassa on joitakin tärkeitä huoltotoimenpiteitä:

  • Tarkista renkaiden ilmanpaine säännöllisesti ja säädä tarvittaessa. Tarkista myös renkaan pinnan kunto ja tasaisuus.
  • Pese kitkarenkaat tarvittaessa vedellä ja miedolla pesuaineella. Tämä auttaa poistamaan jään, lumen ja suolan, jotka voivat vahingoittaa kumiseosta.
  • Tarkista tasapainotus, sillä epätasapainoiset renkaat voivat aiheuttaa epänormaalia kulumista ja heikentää ajomukavuutta.
  • Vältä äkillisiä kiihdytyksiä ja jarrutuksia, sillä ne voivat vahingoittaa renkaita ja lyhentää niiden käyttöikää.

Muista tarkistaa renkaiden kunto ja huolto ennen talvikauden alkua, jotta voit nauttia turvallisesta ja miellyttävästä ajokokemuksesta kitkarenkailla.

Erityiset kitkarenkaat

Hakkapeliitta R5

Hakkapeliitta R5 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parasta kitkarengasta talviolosuhteisiin. Se tarjoaa erinomaisen pidon ja mukavuuden kaikissa talviolosuhteissa. Hakkapeliitta R5 -renkaalla on ainutlaatuinen kulutuspinta, joka takaa paremman pidon ja renkaan tasaisen kulutuksen. Lisäksi renkaan kuviointi on suunniteltu tehokkaaseen vesipoistoon ja vähentämään lumipallon muodostumista. On suositeltavaa vertailla eri rengaskauppojen hintoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla.

Ultragrip Ice 2

Ultragrip Ice 2 on toinen erinomainen kitkarengasvaihtoehto talvikäyttöön. Se tarjoaa hyvän pidon jäällä ja lumella, sekä loistavan märkäpito-ominaisuuden. Ultragrip Ice 2 -renkaan ainutlaatuinen kumiseos, pintakuvio ja lamellointi parantavat renkaan hallittavuutta haastavissa talviolosuhteissa. Renkaan kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän ja alhaisen energiankulutuksen. Vertaile eri rengaskauppojen hintoja Renkaatnetista.comin avulla löytääksesi parhaimman tarjouksen.

Eskimo Ice

Eskimo Ice on myös hyvä valinta kitkarenkaaksi vaativiin talviolosuhteisiin. Se tarjoaa hyvän pidon jäällä, lumella ja märällä pinnalla. Eskimo Ice -renkaan muotoilu ja kumiseos takaavat tasaisen kulutuksen, pitkän käyttöiän ja alhaisen kulumisen. Tämän renkaan suunnittelu parantaa veden ja lumen poistumista urista, vähentäen lumipaakkujen muodostumista ja parantaen turvallisuutta talvisilla teillä. Kuten aina, vertaa hintoja eri rengaskauppojen välillä käyttämällä Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailua ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kitkarenkaat paketti- ja henkilöautoille

Kitkarenkaat ovat erinomainen valinta sekä paketti- että henkilöautoille. Ne tarjoavat hyvän pidon sekä märillä että kuivilla tienpinnoilla, ja ovat erityisen suosittuja pohjoismaissa talviolosuhteisiin. Kitkarenkaat vähentävät ajoneuvojen liukastumista ja parantavat ajovakautta kylmissä ja jäisissä olosuhteissa.

Renkaat on mahdollista löytää monenlaisia malleja ja kokoja soveltuen erilaisiin paketti- ja henkilöautoihin. Rengashaun avulla kuluttajat voivat helposti etsiä sopivia renkaita omalle ajoneuvolleen ja verrata eri valmistajien tarjoamia vaihtoehtoja. Renkaiden valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota niiden suorituskykyyn, turvallisuuteen ja kestävyyteen.

Vertailemalla eri rengaskauppojen tarjontaa, kuten Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla, voi säästää sekä aikaa että rahaa. Vertailupalvelun ansiosta kuluttaja pääsee nopeasti käsiksi parhaisiin hintoihin ja tarjouksiin eri rengaskaupoissa, eikä tarvitse käydä jokaisen kauppiaan verkkosivuilla erikseen.

Renkaiden asennus ja huolto ovat myös tärkeitä asioita huomioida ostoprosessissa. Monet rengaskaupat tarjoavat asennus- ja huoltopalveluita, joten on hyvä varmistaa renkaiden toimitus ja asennusmahdollisuus lähellä omaa sijaintia.

Kitkarenkaiden hankkiminen paketti- ja henkilöautoille on investointi turvallisuuteen ja mukavaan ajokokemukseen. On tärkeää valita oikeanlainen rengas oikeaan ajoneuvoon ja ottaa huomioon kaikki edellä mainitut seikat parhaan mahdollisen päätöksen tekemiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten kitkarenkaat eroavat nastarenkaista?

Kitkarenkaat ja nastarenkaat on suunniteltu parantamaan ajoneuvojen pitoa talviolosuhteissa. Nastarenkaat käyttävät metallisia nastoja, jotka pureutuvat jäätyneeseen tai lumiseen tiehen, kun taas kitkarenkaat käyttävät erikoisvalmisteista kumiseosta, joka parantaa renkaan pitoa kylmissä olosuhteissa. Nastarenkaat tarjoavat yleensä paremman pidon jäisillä teillä, mutta niillä on myös haittoja, kuten enemmän tiekulumaa ja melua sekä rajoitettu käyttökelvollisuus talvikauden ulkopuolella.

Kuinka hyvin kitkarenkaat toimivat jäällä?

Vaikka kitkarenkaat eivät tarjoa nastarenkaiden tapaista ylivoimaista pitoa jäisillä teillä, ne silti toimivat yllättävän hyvin jäällä ja lumella. Erikoisvalmisteinen kumiseos ja erityinen pintakuvio auttavat lisäämään renkaan pitoa kylmissä ja märissä olosuhteissa. Kitkarenkaiden suorituskyky voi kuitenkin vaihdella, joten on suositeltavaa vertailla eri valmistajien renkaita ja tutustua käyttäjäkokemuksiin ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Milloin kitkarenkaiden vaihto on suositeltavaa?

Kitkarenkaiden vaihto on suositeltavaa, kun lämpötila laskee alle +7 celsiusasteen. Tämä johtuu siitä, että kitkarenkaiden elastinen kumiseos toimii parhaiten kylmissä olosuhteissa, ja se voi menettää pitoa lämpimämmässä säässä.

Mistä tunnistaa kitkarenkaat?

Kitkarenkaat on yleensä helppo tunnistaa renkaan sivussa olevasta merkinnästä, jossa lukee “Friction” tai “Non-Studded”. Lisäksi kitkarenkaat eivät sisällä nastoja, mikä on toinen tunnistamisen helpottava tekijä.

Mitkä koot ovat yleisimpiä kitkarenkaissa?

Kitkarenkaiden yleisimmät koot vaihtelevat ajoneuvotyypistä riippuen. Henkilöautojen kitkarenkaat ovat yleisimmin kooltaan 14–20 tuumaa, kun taas pakettiautojen ja SUVien kitkarenkaat voivat olla suurempia.

Kuinka kauan kitkarenkaat kestävät käytössä?

Kitkarenkaiden käyttöikä riippuu monista tekijöistä, kuten renkaan laadusta, ajotavoista ja -olosuhteista sekä renkaiden säilyttämisestä. Hyvälaatuiset kitkarenkaat saattavat kestää 3–5 vuotta tai jopa 60 000 kilometriä, mutta on tärkeää suorittaa säännöllisiä renkaanpaineiden ja -kulutuksen tarkistuksia.

Renkaiden vaihtamisen yhteydessä on hyvä vertailla eri rengaskauppojen tarjouksia ja hintoja Renkaatnetista.comin rengaskauppavertailun avulla löytääkseen parhaan vaihtoehdon omalle ajoneuvolle ja budjetille.

Kaikki rengasmerkit

Rengasvalikoima

Vannemerkit